Flying Academy rozšiřuje flotilu - proleťte se nejen novým Matrixem

06.10.2015

Flying Academy rozšiřuje flotilu - proleťte se nejen novým Matrixem
Flying Academy rozšiřuje flotilu - proleťte se nejen novým Matrixem (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Flying Academy s radostí oznamuje rozšíření letecké flotily jak v evropské, tak v americké pobočce. Do flotily v České republice přibyl krásný letoun Piper Matrix, americká báze v Miami zase přivítá Cessnu 172SP G1000 a Cessnu 152.

Piper Matrix je vysoce výkonný letoun vybavený nejmodernější avionikou Garmin G1000. Je ideální pro létání po Evropě, je rychlý, bezpečný, cenově dostupný a komfortní. Jeho cena ve Flying Academy je 10 500 Kč bez DPH.



Piper Matrix / Foto Flying Academy

Na základně v Miami rozšířily flotilu dva letouny - Cessna 172SP Garmin 1000 a další Cessna 152. Celkově se tedy flotila školy v USA rozšířila na devět letounů. Cessna 172SP G1000 se hodí zejména pro budoucí komerční piloty, kteří se zde seznámí se systémem EFIS, což je podobné vybavení, jaká mají současná dopravní letadla. Nic však nebrání jejímu použití také pro výcviky soukromého pilota. Cena za pronájem letadla činí 149 dolarů za hodinu, při time-buildingu cena klesá až na 140 USD za hodinu.

Nová Cessna 152, která je jednoznačně nejpoužívanějším letounem pro pilotní výcvik, je perfektní jak pro začínající piloty, tak i pro letce, kteří chtějí rozšířit svoje zkušenosti. Cena za pronájem letounu je 95 dolarů a může se snížit až na 88 USD za balíček při time-buildingu.

Rezervujte si co nejdříve blok 50 či více hodin time-buildingu v jakémkoli letounu z flotily Flying Academy v Miami a dostanete ubytování zdarma po celou dobu svého výcvikového programu. 

Celková flotila Flying Academy jak v USA, tak v České republice, se rozšířila na 26 letounů. Pro více informací kontaktujte školu na telefonním čísle 800 884 888 nebo napište email na pilot@FlyingAcademy.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář