Unikátní Flying 4 People představí létání ve všech jeho podobách

19.03.2016

Unikátní Flying 4 People představí létání ve všech jeho podobách
Unikátní Flying 4 People představí létání ve všech jeho podobách (Zdroj: Aeroweb.cz)

Od 20. do 22. května se v pražském Karlíně uskuteční nevšední akce Flying 4 People. Jako první svého druhu bude kombinovat setkání zástupců leteckých firem a škol spolu s leteckými osobnostmi. Součástí bude i výstava leteckých fotografií a exponátů.

Jak již název napovídá, událost ukáže svět létání v celém jeho průřezu široké odborné i laické veřejnosti. Představí se česká letecká akrobacie, letečtí cestovatelé i modeláři. Nebudou chybět ani významní letečtí výrobci, provozovatelé obchodní letecké dopravy nebo letecké školy všeho druhu. Organizátoři nezapomněli ani na letecké asociace a sdružení.

„Cílem Flying 4 People je otevřít létání široké veřejnosti a vytvořit prostředí, které umožní získat nové kontakty a navázat následnou spolupráci. Nezávisle na tom, jestli se jedná o firmy, školy nebo budoucí či současné piloty,“ přibližuje akci člen organizačního týmu Martin Meloun.

Akce se uskuteční v pražském Karlíně v nově zrekonstruovaném prostředí domu s leteckou historií; ve 30. letech zde sídlila firma Aero, která tvořila jeden z nejvýznamnějších kamenů českého leteckého průmyslu. Budova dnes nese název Aerohouse a její majitel ochotně souhlasil s jejím propůjčením akci Flying 4 People před naplněním jejího primárního účelu polyfunkční kancelářské budovy.

Více informací o akci naleznete na webových stránkách www.flyingforpeople.com nebo na Facebooku https://www.facebook.com/events/1749193505298750/.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář