Time building v Miami získáte za bezkonkurenční cenu od 82 dolarů

25.04.2016

Time building v Miami získáte za bezkonkurenční cenu od 82 dolarů
Time building v Miami získáte za bezkonkurenční cenu od 82 dolarů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Time building je pro studenty nepostradatelným základem, díky kterému získají dostatek zkušeností jak pro komerční, tak soukromé létání. Studentům Flying Academy nabízí letecká škola balíčky Time buildingu na Floridě za bezkonkurenční cenu 82 dolarů za hodinu pronájmu Cessny 152 včetně paliva. Z balíčků Time buildingu si vyberete přímo pro sebe na míru. Podívejte se na celou nabídku možností ZDE!

Na základně v Miami poskytuje Flying Academy studentům prvotřídní péči, která zahrnuje:

  • Flexibilní systém slev; čím více hodin chce student nalétat, tím menší je hodinová sazba za letadlo, která zahrnuje i palivo
  • Rozmanitou flotilu
  • Na míru šité řešení pro každého studenta
  • Možnost ubytování pro studenty v naší americké základně ve vile Flying Academy
  • Pomoc s vyřízením víz
  • Usnadnění dopravy v USA, které zajistíme půjčením skútrů či pravidelně organizovaným vyzvednutím z vily Flying Academy
  • Pomoc se zajištěním SIM karty po příjezdu, abyste se co nejrychleji mohli spojit se svými blízkými
  • Péči o klienty a podporu během celého studia

Nová cenová nabídka na Cessnu 152 v Time buildingu je jednoznačně nepřekonatelná svojí nízkou cenou, ale i zkušenostmi, které díky Time buildingu v Miami získáte. Naučíte se ICAO leteckou angličtinu od rodilých mluvčí, získáte zkušenosti s létáním na jednom z největších letišť v USA a v rámci Time buildingu můžete létat do krásných destinací na pobřeží Floridy. Nemluvě o tom, že v Miami jsou ideální podmínky pro létání po celý rok.

Mnoho studentů Flying Academy z evropské základny se rozhodlo nalétat část výcviku v pobočce v Miami. Jejich zkušenosti si můžete přečíst a fotky či videa zhlédnout na stránce www.flyingacademy.cz/zkusenosti-studentu.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář