Poslední volná místa pro slovenskou prezentaci nejnovějších Cirrusů

07.06.2016

Poslední volná místa pro slovenskou prezentaci nejnovějších Cirrusů
Poslední volná místa pro slovenskou prezentaci nejnovějších Cirrusů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pár posledních míst ještě zbývá na předváděcí tour po Slovensku, kterou již za 2 dny odstartuje výrobce nejprodávanějších letadel své kategorie Cirrus Design Corporation USA společně s dealerem Cirrus Aircraft pro Českou republiku a Slovensko. Dvě letadla Cirrus SR22T nejnovější modelové řady pro rok 2016 se představí od 9. do 19. června na 11 slovenských letištích.

Cirrus Slovakia Demo Tour zavede dvojici moderních letounů do všech koutů Slovenska včetně zastávek na větších letištích, jakými jsou Žilina, Košice, Sliač či Trenčín. Oba letouny vybavené nejmodernější avionikou Garmin Perspective budou k dispozici pro letové předvedení všem registrovaným zájemcům. Každý předváděcí let potrvá 20 minut a mohou se ho zúčastnit až tři osoby na palubě. Cena demo letu se odvíjí pouze od pokrytí přímých nákladů na let, tj. palivo a přistávací poplatky (20 eur).

Cirrus Slovakia Demo Tour

9. červen: Šurany (LZSY)
10. červen: Ražňany (LZRY)
11. červen: Košice (LZKZ)
12. červen: Žilina (LZZI)
15. červen: Sliač (LZSL)
16. červen: Trenčín (LZTN), Dubnica nad Váhom (LZDB)
17. červen: Prievidza (LZPE), Male Bielice (LZPT)
18. červen: Nitra (LZNI)
19. červen: Trnava (LZTR)

Pokud vaše letiště není na seznamu, kontaktujte Cirrus Aircraft pro možnost individuální dohody.

Letadlo Cirrus je najprodávanejším ve své kategorii díky jedinečným bezpečnostním prvkům jako padákový záchranný systém, airbagy v předních popruhách a speciální konstrukce kabiny a sedadel chránící posádku v případě nehody. Avionika Garmin Perspective doplňuje bezpečnost pomocí digitálního autopilota GFC700 s ESP a automatickým klesacím módem v případě hypoxie či datalinkovým počasím na palubě. Odmrazování spolu se zabudovaným kyslíkovým systémem dává možnost dostupu až do FL250 s cestovní rychlostí 200 uzlů.

Pátá generace úspěšného modelu se zvýšenou vzletovou hmotností dává možnost využít až 350 kg kabinového zatížení s palivem na 3-4 hodiny letu. Zpevněné klapky zase dávají možnost rychlého klesání bez podchlazování motoru rychlostí až 150 uzlů.

Pro registraci na demo tour navštivte stránky www.cirrus.cz!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář