Flying Academy zahájila partnerský program s Bristol Groundschool

28.10.2016

Flying Academy zahájila partnerský program s Bristol Groundschool
Flying Academy zahájila partnerský program s Bristol Groundschool (Zdroj: Aeroweb.cz)

Flying Academy zahájila partnerský program s britskou Bristol Groundschool, která Flying Academy poskytne přístup k CBT (Computer Based Training) pro teoretické kurzy programu EASA ATPL. Tento systém zajistí studentům programu EASA ATPL přístup k nejnovějším verzím materiálů a otázek z portfolia.

Díky této spolupráci s Bristol GS budou mít studenti Flying Academy přístup k profesionálním programům a materiálům, a to vždy v té nejaktuálnější verzi. Tyto materiály studentům umožní nejlepší možnou přípravu k úspěšnému složení zkoušek na úřadech pro civilní letectví po celé Evropě.

Program CBT nabízí studium za pomoci mnoha interaktivních materiálů, které studenti ocení zvláště při samostudiu. Student má k dispozici odborná videa, články a diskuze. Své schopnosti si pak sám otestuje v jednotlivých testovacích modulech.


Studenti se v programu ATPL-650, ve spolupráci s Bristol GS a databází EASA, setkávají s velmi poutavou formou výuky / Foto Bristol.gs

„Pro Flying Academy je to výjimečný rok. Naším posláním je výcvik neobyčejně nadaných a úspěšných pilotů, které následně přivádíme na pracovní trh. Tímto způsobem pokračujeme ve své tradici být nejlepší volbou pro budoucí piloty aerolinií pocházejících z celého světa, a to na všech našich základnách – jak v Evropě, tak v USA. Volba Bristol GS jako partnera programu EASA ATPL byla zcela logickým krokem, jelikož naším cílem je nabídnout našim studentům nejlepší možný tréninkový program za velmi příznivou cenu,“ komentoval novou spolupráci pan Radim Olbrecht, vedoucí výcviku Flying Academy.

Teorie ATPL-650, nyní ve spolupráci s programem CBT z Bristol GS a databází EASA, je dostupná za 53 333 korun bez DPH a je navržen pro držitele licence PPL(A), kteří pokračují na své cestě stát se profesionálními piloty aerolinií. Přihlášky do programu lze vyplnit na http://flyingacademy.cz/ATPL.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář