Pozvánka na setkání s Honzou Jurkem

14.11.2016

Přijměte pozvání na unikátní setkání s autorskou legendou Aerowebu, zkušeným a milým pilotem, který prolétal prakticky celý svět a rád se s vámi o své zážitky podělí naživo.

Pozvánka na setkání s Honzou Jurkem
Pozvánka na setkání s Honzou Jurkem (Zdroj: Aeroweb.cz)

Milí čtenáři, těší nás, že i po letech stále nacházíte zalíbení v článkovém seriálu Můj JOB, který po dlouhé čtyři roky pravidelně vycházel na Aerowebu a k němuž se příležitostně čas od času vrátíme novým dílem, právě tak jak plyne život jeho hlavního hrdiny a autora v jedné osobě. Letos vám však nabídneme něco speciálního – možnost poznat tohoto člověka naživo.

Rádi bychom vás tudíž touto cestou pozvali na setkání s kapitánem Honzou Jurkem, který vám při této příležitosti krátce připomene svůj životní příběh, představí chystaný druhý díl své knížky, ale především si s vámi rád popovídá nejen o životě pilota, inspektora ICAO či člena vysokého managementu světové aerolinky.

Setkání se uskuteční v úterý 13. prosince 2016 od 18 hodin, a to v posluchárně C-206 v budově Stavební fakulty ČVUT v Praze 6-Dejvicích (Thákurova 2077/7).

V rámci přednášky/besedy bude prostor nejen pro vaše dotazy na Honzu Jurka, ale budete mít také možnost pořídit sobě či svým blízkým pěkný vánoční dárek v podobě prvního dílu knihy Moje dlouhá cesta v oblacích, která vychází z příběhů publikovaných na našem webu a kterou nakladatelství Svět křídel vydalo letos koncem léta. S sebou donesené či na místě zakoupené výtisky vám autor pochopitelně rád podepíše.

Pokud se plánujete akce zúčastnit, vyplňte prosím krátký registrační formulář dole na stránce. Vstup na akci je zdarma. Těšíme se na Vás!

Setkání s kapitánem Honzou Jurkem
pilotem, autorem seriálu Můj JOB a knížky Moje dlouhá cesta v oblacích

Kdy: úterý 13. prosince 2016, 18:00
Kde: Posluchárna C-206, Fakulta stavební ČVUT, Thákurova 2077/7, 160 00 Praha 6

Vstup zdarma

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář