Nábor Airways Aviation se blíží, poslední volná místa do kokpitu zbývají

03.05.2017

Nábor Airways Aviation se blíží, poslední volná místa do kokpitu zbývají
Nábor Airways Aviation se blíží, poslední volná místa do kokpitu zbývají (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ani ne dva týdny zbývají do náboru britské letecké školy Airways Aviation, která si 13. května v pražském hotelu Hilton a následně při pohovoru ve Spojeném království vybere, komu udělí stipendium na financování pilotního výcviku. Na pražskou akci zbývá pár posledních míst do naplnění kapacity.

Pražskou zastávkou se evropská roadshow mezinárodně působícího výcvikového centra Airways Aviation uzavře. Stejně jako zájemci v Paříži, v Nikósii, v Ženevě či v Miláně se i pražští uchazeči o povolání dopravního pilota v rámci květnového náboru podrobí COMPASS testu. Úspěšní uchazeči budou následně pozváni k pohovoru s výběrovou komisí přímo do sídla Airways Aviation v Oxfordu. Nejúspěšnější adept z každé země, kde se nábor koná, navíc získá stipendium 40 000 eur na financování výcviku dopravního pilota.

Integrovaný ATPL výcvik pod hlavičkou Airways Aviation tvoří pět základních částí. Po prvním seznamovacím a testovacím dnu následuje 30 týdnů teorie ATPL. Na třetí blok se studenti přesunou z Velké Británie do Španělska, kde budou 20 týdnů létat se stroji Diamond DA40 a DA42, cvičit se na simulátoru a pokračovat v teoretickém vzdělávání. V rámci čtvrté části se vrátí zpět do Británie a během devíti týdnů si v Oxford Academy zdokonalí a rozšíří svoje dovednosti a absolvují mimo jiné i UPRT (Upset Prevention and Recovery Training). Po dokončení této fáze budou mít nalétaných minimálně 196,5 hodin. Na posledních šest neděl se studenti přesunou do Nizozemí na Multi-Pilot Foundation Jet Course, během kterého je čeká také 48 hodin na simulátorech A320 a B737.

Nábor Airways Aviation v Praze

Kdy: sobota 13. května 2017 od 12 do 17 hodin
Kde: hotel Hilton Prague

Více informací a registrace: https://airwaysaviation.com/go/pilot-training-scholarship/

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář