Hlavní výhra soutěže - letadlo - udělena!

13.01.2007

V průběhu podzimu 2006 probíhala soutěž s Aerowebem o Databázi letišť nebo USB disk. Hlavní výhru pak vložil do soutěže SkyEurope, a to krásný model letadla Boeing 737-700. Kdo jej tedy vyhrál?

Hlavní výhra soutěže - letadlo - udělena!
Hlavní výhra soutěže - letadlo - udělena! (Zdroj: Aeroweb.cz)

Předem bych chtěl poděkovat všem, kteří se této soutěže zúčastnili a napsali pro Aeroweb článek o svých mimořádných zážitcích. Všechny dodané články (a můžete si je připomenout dole v odkazech) byly velmi zajímavé a bylo opravdu těžké rozhodnout se pro jeden, ten nejlepší.

Speciální cenu pro "nejlepší" článek vložil do soutěže SkyEurope, a to krásný model letadla Boeing 737-700. O jehož výherci rozhodoval, jako zástupce SkyEurope, Jan Čamek. Svěřil se mi, že má velký problém určit nejlepší článek (nedivím se mu). Ve finále volil mezi článkem Jak šel po mně Gripen a Bouřka.

Nakonec se však rozhodl udělit Boeing článku Jak šel po mně Gripen

Gratulujeme Martinovi F. (nepřál si být jmenován, snad aby jej Grippeni nenavštívili doma :-))) z Prahy 5 a výhru zasíláme.

Rádi bychom v podobných soutěžích pokračovali i nadále, takže se můžete těšit na další zajímavá klání.

Mimochodem, ještě jsem v redakci objevil 2 už opravdu poslední Databáze letišť 2006, takže pokud chcete být jejím vlastníkem, napište si o ně. (článkem :-)))

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář