Novinky od Bendix/King

19.11.2007

Dvě novinky představila společnost Bendix/King. První je KSN 770 nové generace, což je MDF pro všeobecné letectví, druhou je pak KFD 840. Pro více informací klikněte...

Novinky od Bendix/King
Novinky od Bendix/King (Zdroj: Aeroweb.cz)
Dvě novinky představila společnost Bendix/King. První je KSN 770 nové generace. KSN 770 je MDF pro všeobecné letectví, které bude spojovat GPS a WAAS schopnosti s novou softwarově založenou VFH komunikací a navigačním rádiem. KSN 770 obsahuje nejmodernější grafické rozhraní, INAV GA, původně určené pro velké integrované kokpity obchodních letadel společnosti Honaywell. Jedná se o plochý ergonomický 5,7 palcový displej s intuitivním designem a vysokým rozlišením. Systém také obsahuje komplexní posuvnou mapu a multifunkční ovládání pro optimalizaci jeho používání.

KFD 840 je dostupná volba pro nahrazení všech analogových přístrojů. Může doplňovat jiné systémy nebo může být používán jako samostatný PFD, pro novou řadu avioniky od firmy Bendix/King, zahrnující i KSN 770. KFD 840 je navržený k integraci s běžnými autopiloty. Pro zobrazení používá vnitřní ADAHRS (Air Data Attitude Heading Reference System).

Více informací na www.bendixking.com

Mohlo by vás zajímat

Témata

Zajímavosti


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář