Příští čtvrtek začíná v Letňanech skupinová teorie PPL

15.01.2013

Příští čtvrtek začíná v Letňanech skupinová teorie PPL
Příští čtvrtek začíná v Letňanech skupinová teorie PPL (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ve čtvrtek 24. ledna 2013 bude zahájen další běh zimní skupinové teorie pilota soukromých letounů v letecké škole Flying Academy. Kurz teorie vás spolehlivě provede základy, které potřebujete pro výcvik soukromého pilota PPL. Je vedený v českém jazyce a zakončen vydáním certifikátu.

Po ukončení kurzu budete připraveni k úspěšnému složení teoretické zkoušky PPL, která je organizována ÚCL. Zároveň můžete ve Flying Academy rovnou zahájit praktický výcvik PPL a získat iPad s aplikacemi za dotovanou cenu.

Výuka bude probíhat každý čtvrtek od 16 do 20 hodin v prostorách Flying Academy na letišti Praha Letňany. Celkem je v plánu devět přednášek. Cena kurzu je 10 000 bez DPH a zahrnuje studijní materiály včetně přístupu na on-line testovací portál Aviationexam.

Kurz zahrnuje

  • Interaktivní přednášky s využitím audiovizuální techniky vedené našimi zkušenými lektory v rozsahu 36 hodin (9 čtvrtků po sobě následujících, vždy v době 16-20 hodin)
  • Plný přístup na studijní a testovací portál www.aviationexam.com po dobu 6 měsíců. V den zahájení kurzu vám bude zpřístupněna databáze otázek PPL dle vaší volby, buď česky, nebo anglicky. Na každou otázku najdete odpověď, můžete se připravovat na teoretické zkoušky dle vašich časových možností v teple a pohodlí domova.
  • Balíček učebnic, map, manuálů, checklistů a dalších pomůcek v ceně 1 500 Kč.
  • Občerstvení během výuky – káva, čaj a vždy něco sladkého k zakousnutí.

Pro více informací a přihlášení kontaktujte prosím:

Antonín Grmela
tel: 731 653 867
email: seminar@euro-pilot.com

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář