Příbramská Fly Solution nabízí výhody ve věrnostním programu

04.02.2014

Příbramská Fly Solution nabízí výhody ve věrnostním programu
Příbramská Fly Solution nabízí výhody ve věrnostním programu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pod názvem Fly Solution Loyalty Program nabízí příbramská letecká škola Fly Solution nejrůznější výhody věrnostního programu, rozdělené do pěti postupných úrovní. Jedinou podmínkou je odlétat u společnosti určitý počet hodin, který určuje stupeň zvýhodnění.

Základním stupněm věrnostního programu Fly Solution je Blue karta, kterou obdrží každý, kdo u společnosti odlétá ročně alespoň 5 letových hodin. Za to může následujících 12 měsíců čerpat 2% slevu na veškeré služby společnosti - ať už půjde o výcvik, pronájem samotného letadla či pronájem letounu i s posádkou. Dalšími stupni jsou karty Silver, Gold, Platinum a Black a jejich držitelé mohou čerpat například vyšších slev, přednostních rezervací letadel či přistávacích poplatků v Příbrami zdarma.

Dobrou informací pro případné žáky školy je možnost využívat výhod věrnostního programu i během výcviku PPL(A) či noční doložky, které společnost poskytuje.

Společnost Fly Solution sídlí na letišti Dlouhá Lhota v Příbrami (LKPM). Její flotilu tvoří převážně vysokovýkonné letouny Cirrus, Piper či Cessna. Je také jediným provozovatelem letounu Piper Mirage v České republice. Více informací včetně ceníku a dalším portfoliu služeb najdete na webu www.flysolution.cz.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality