Letecká škola Flying Academy otevírá novou pobočku v Miami

24.07.2015

Letecká škola Flying Academy otevírá novou pobočku v Miami
Letecká škola Flying Academy otevírá novou pobočku v Miami (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Flying Academy, která je jednou z nejdominantnějších výcvikových organizací EASA v Evropě, otevírá novou základu ve Spojených státech amerických. Flying Academy otevřela novou základnu v Miami v reakci na stále se zvyšující celosvětovou poptávku pro výcvikových kurzech letecké školy.

„Otevření americké výcvikové základy v Miami je přirozeným růstem silné a stabilní společnosti, kterou Flying Academy představuje. Rozšířili jsme portfolio našich služeb o poskytování leteckého výcviku v souladu s předpisy americké FAA a plánujeme i nadále cvičit vysoce kvalifikované a profesionální piloty. Jsme rádi, že celosvětovou expanzi Flying Academy zahájí právě pobočka v Miami,“ uvedl výkonný ředitel Flying Academy Radim Olbrecht.

Kurzy nabízené v nové pobočce jsou v souladu s předpisy FAA Part 141 a Part 61, jedná se o letecký výcvik pro získání licence soukromého pilota letounů (PPL), obchodního pilota (CPL), dopravního pilota (ATPL), přístrojové doložky (IR), leteckého instruktora a dalších. Pro zahraniční studenty je samozřejmostí, že letecká škola připraví veškeré potřebné dokumenty k získání víz k leteckému výcviku ve Spojených státech (Form I-20).

„Vzhledem k tomu, že se zaměřujeme na kladný ekomonický růst a souvisle zvyšujeme poptávku po vysoce kvalitním a nákladově efektivním leteckém výcviku, jsme nadšeni z naší strategické investice ve Spojených státech amerických. Těšíme se, že budeme našim zákazníkům nabízet ještě lepší a konkurenceschopnější nabídky leteckého výcviku,“ řekl provozní ředitel základny Flying Academy v Miami Bogdan Epure.

Americká pobočka Flying Academy má k dispozici flotilu obsahující sedm letadel, skládajících se z Cessny 152, Cessny 172R, Piperu Arrow a čtyř Piperů Cadet. Celkový počet letounů Flying Academy ve všech třech základnách v Brně, Praze a Miami se tak zvýšil na 23.
 
„Letecká škola Flying Academy se zaměřuje na udržitelný růst. S otevřením americké pobočky jsme začali novou etapu naší firemní strategie a jsem přesvědčen, že nová pobočka bude nejlepším poskytovatelem leteckého výcviku v celé Americe,“ dodal provozní ředitel základny Flying Academy v Evropě Leoš Vybíral.

Pobočka v Miami je umístěna na mezinárodním letišti v Miami Executive (KTMB), 14569 SW 127 St Miami FL 33186. Otevřené je každý den od 9 do 19 hodin. Jedná se o jedno z nejrušnějších letišť na Floridě, ročně odbaví okolo dvou set tisíc letadel. Má tři ranveje a je vybaveno systémem přiblížení podle přístrojů.

Kontaktujte pobočku Flying Academy v Miami na telefonním čísle +1 305 255-8753 či +420 2 2888 2444 nebo napište email na pilot@FlyingAcademy.cz.

Mohlo by vás zajímat