Databáze letišť 2008 je již k dispozici

25.03.2008

Právě vyšla nová databáze letišť s aktualizovanými informacemi pro rok 2008. Publikace ve formátu A5 obsahuje informace ke všem letištím v České a Slovenské republice nezbytné pro lety VFR.

Databáze letišť 2008 je již k dispozici
Databáze letišť 2008 je již k dispozici (Zdroj: Aeroweb.cz)
Databáze letišť 2008 je koncipována jako informační příručka, která slouží jak pro plánování letů, tak i jako nezbytný pomocník na palubě letadla a své služby prokáže i po přistání. Obsahuje totiž, dle informací vydavatele, také telefonické kontakty na místní taxislužby, autopůjčovny a hotely, které jsou ověřeny zkušebním telefonátem.

Ve všeobecné části pak jsou uvedeny komunikační frekvence, barevná mapka letišť ČR s CTR, TMA, LKR, LKP, barevná mapka ČR, užitečná telefonní čísla a adresy, letové postupy a mezinárodní lety, meteorologie, východy a západy slunce, rozdělení vzdušného prostoru ČR, převody jednotek, letové hladiny, letový plán, výňatek z předpisu JAR-FCL, hláskovací a morseova abeceda, poměrová měřítka vzdáleností a mnoho dalších informací.

Publikace je určena pro všechny piloty, zejména motorových létajících strojů, kteří tak mají veškeré potřebné informace k uskutečnění letu v jedné praktické knížce.

Cena Databáze letišť 2008 je při objednávce přes internet 330 Kč vč. DPH. Objednávku publikace můžete uskutečnit přímo zde.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Letiště


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář