Pilatus PC-12 NG na AeroExpo v Příbrami

22.02.2010

Pilatus PC-12 NG na AeroExpo v Příbrami
Pilatus PC-12 NG na AeroExpo v Příbrami (Zdroj: Aeroweb.cz)

Evropský festival letectví s potěšením oznamuje, že se Pilatus PC-12 NG již podruhé za sebou zúčastní této letecké události, která se koná na letišti v Příbrami nedaleko Prahy od 28. do 30. května 2010.

PC-12 NG bude vystavován firmou OK Business Aircraft s.r.o. , která je prodejním a servisním centrem letadel Pilatus pro jiho-východní Evropu.

Pilatus PC-12 NG si získal svoji reputaci svojí mimořádnou všestranností, výkonností a provozní flexibilitou. Je jedním z nejpopulárnějších turbínových obchodních letadel na dnešním trhu. Během provozu na celém světě si PC-12 NG získal popularitu v mnoha rolích – v dopravě významných cestujících, jako nákladní, letecká ambulance, v letecké dopravě a při speciálních státních misích.


Ať už je to veliká kabina, možnost létání jen s jedním pilotem, dlouhý dolet, nízké provozní náklady, schopnost krátkého vzletu a přistání nebo precizní švýcarské zpracování, zákazníci v PC-12 NG vždy naleznou perfektní rovnováhu vlastností, které uspokojí jejich potřeby.


Více informací o letounu zde

Zdroj: www.expo.aero

Mohlo by vás zajímat

Témata

Aktuality


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář