AirIn v Ostravě se blíží

02.09.2010

AirIn v Ostravě se blíží
AirIn v Ostravě se blíží (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již jen několik málo týdnů zbývá do startu Mezinárodního leteckého veletrhu AirIn, který se uskuteční souběžně se Dny NATO v Ostravě, v termínu od 17. – 19. září 2010.

Na co se můžeme těšit

Na druhý ročník veletrhu AirIn 2010 se již přihlásila celá řada významných firem. Z několika desítek můžeme jmenovat například společnost Atec, Celier Aviation, Czech Sport Aircraft, Czech Pilot Group, Elmontex, Agenturu Mistr, F-Air, Fascination, Heli Czech, Os-kom, Nisa Air,  Syta.  Neváhejte a využijte možnosti prezentovat se na největší letecké akci na Moravě.

Neváhejte se přihlásit

I necelý měsíc do konání mezinárodního leteckého veletrhu AirIn 2010 je stále možnost se přihlásit. Přihlášku, oborové členění a nabídku typových expozic naleznete na www.airin.cz

Premiérová účast legendárního bombardéru B-52

Jedním z největších lákadel letošních jubilejních Dnů NATO v Ostravě je legendární těžký strategický bombardér B-52 Stratofortress amerického letectva. Bombardér B-52 v současné době patří mezi tři druhy bombardovacích letounů ve výzbroji amerického letectva. Tato létající legenda slouží v americkém letectvu již od roku 1955.

I přes své relativní stáří se však o vyřazení B-52 ze služby neuvažuje, naopak, je plánováno používání těchto letounů až přibližně do roku 2040 či 2045, kdy by byl ve službě již úctyhodných 85 až 90 let. To je pochopitelně umožněno jak nadčasovou konstrukcí stroje a jeho výkonností, tak postupnou modernizací, údržbou a renovací. Více informací o letounu B-52 naleznete zde http://www.dny-nato.cz/aktualita.php?id=247

Chcete-li spatřit tuto létající legendu na vlastní oči, pak navštivte veletrh AirIn 2010 a Dny NATO v Ostravě!


Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář