Příslušenství pro iPad/iPhone v nové kategorii našeho e-shopu

28.02.2013

Příslušenství pro iPad/iPhone v nové kategorii našeho e-shopu
Příslušenství pro iPad/iPhone v nové kategorii našeho e-shopu (Zdroj: Aeroweb.cz)

V našem e-shopu jsme pro vás připravili novou kategorii, kde naleznete veškeré příslušenství pro oblíbené iPady/iPhony. Z naší nabídky by vás mohlo zajímat:

GNS1000

GNS 1000 je vysoce citlivý 66kanálový GPS přijímač pro iPhone, iPod Touch, iPad a další zařízení (PDA, Notebook). Navíc disponuje kvalitním Bluetooth rozhraním. I ve složitých podmínkách jako například mezi budovami poskytuje přijímač kvalitní a přesná data.

Bad Elf Original/Pro

Bad Elf GPS je nejprodávanější externí GPS pro zařízení od firmy Apple. Pro její použití stačí pouze spojit GPS se zařízením iPad, iPod Touch nebo iPhone pomocí 30pinového konektoru a povolit aplikacím zjišťovat svou polohu.

Bad Elf GPS Pro byl navržen speciálně pro piloty a další vyznavače outdoorových aktivit na základě zkušeností uživatelů typu Bad Elf GPS Original. Bad Elf GPS Pro není obyčejný univerzální GPS přijímač, ale nabízí spoustu pokročilých funkcí v malém a robustním balení a za rozumnou cenu.

Levil AHRS

AHRS-G mini je snímač náklonu, sklonu, magnetického kurzu a přetížení. Zařízení je napájeno baterií a data jsou přenášena bezdrátově pomocí Wi-Fi. Na rozdíl od vestavěných snímačů v iPadu nebo podobném zařízení, AHRS-G zaručuje nulovou chybu za hodinu. To znamená, že není potřeba žádná kalibrace snímače. Stačí umístit zařízení na rovnou plochu a můžete mu věřit po celou dobu letu.

Toto a další zboží najdete v nové sekci webu ZDE!

Pro speciální ceny a množstevní slevy nás kontaktujte! Pro další informace a osobní předvedení navštivte náš nový pilotshop v Syrovicích (Brno-jih), emailujte na airteam@airteam.cz nebo volejte +420 725 508 058.

Mohlo by vás zajímat

Témata

iPad iPhone


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář