KVÍZ – poznáte letadlo na fotografii?

06.07.2007

Umíte se dívat kolem sebe, máte smysl pro detail, chodíte po našich letištích s očima otevřenýma? V tom případě vám nic nebrání si v celkem jednoduchém kvízu otestovat svoje vědomosti.

KVÍZ – poznáte letadlo na fotografii?
KVÍZ – poznáte letadlo na fotografii? (Zdroj: Aeroweb.cz)



   Vtipem tohoto testíku je poznat typ letadla podle detailu na snímku. Nevymýšlel jsem žádné záludnosti a chytáky, na snímcích 1-10 jsou letadla která se zcela běžně objevují na našich letištích.
   Jedna kulišárna však na vás čeká. Jak úspěšný, tak neůspěšný luštitel na tom bude, co do hmotné odměny stejně. Ode mne ani od redakce totiž žádnou cenu nedostane, tedy cenu v podobě nového letadla, motoru nebo padákového kluzáku a bohužel ani pusu od pěkné blondýnky, (pokud tedy takovou nemá doma).
   Jistá forma odměny tu však je. Pro všechny kteří se testu zůčastní, to bude vědomí, jak moc se „vyznají“. A to není přece zase tak málo!!
   Tak vzhůru na fotečky.  V druhém dílu tohoto zábavného testíku,  který zveřejníme o něco později, aby jste měli čas na rozmyšlenou, vám odhalím fotky celé, ze kterých bude patrno o jaký typ letadla se jedná.  Podle dosaženého počtu správných odpovědí budete vědět jak jste na tom.  Držím palce :o).



  obr.č. 1


obr. č. 2


obr. č. 3


obr.č. 4


obr.č. 5


obr.č. 6


obr.č. 7


obr.č. 8


obr.č. 9


obr.č 10

Mohlo by vás zajímat

Témata

Zajímavosti


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář