Asistenční služby pro členy Klubu Nebeských andělů

08.10.2010

Asistenční služby pro členy Klubu Nebeských andělů
Asistenční služby pro členy Klubu Nebeských andělů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Během 1. sletu Nebeských andělů, který se konal 18. září na letišti Praha-Letňany, ohlásil generální ředitel společnosti Global Assistance Ing. Petr Bold spuštění mimořádných asistenčních služeb Global Assistance pro členy Klubu Nebeských andělů – respektive pro jejich letadla a automobily.

Pro mimořádné drobné opravy letadel mimo domovské letiště doveze a zapůjčí společnost Global Assistance po dobu jedné hodiny nářadí na zprovoznění případné poruchy vašeho letadla.

  • Při přistání mimo domovské letiště zajistí společnost Global Assistance zdarma dovoz paliva, PHM platí pilot.
  • Pro mimořádné opravy pneumatiky vašeho letadla zajistíme zdarma odvoz a dovoz poškozené pneumatiky, opravu hradí pilot.
  • Pro vaše auto zajistíme odtah na území ČR naší partnerskou asistenční sítí se slevou 500 Kč.
  • Rovněž pro vaše auto zajistíme zdarma dovoz paliva, PHM platí řidič auta.

Pro čerpání těchto speciálních a zcela mimořádných asistenčních služeb jsou platné všeobecné podmínky a pokyny pro členy Klubu Nebeských andělů. V úplném znění je naleznete na webu Global Assistance.

Pro čerpání těchto služeb platí obecné pravidlo, že je člen Klubu Nebeských andělů v minulém měsíci aktivní a minimálně jednou zavolal dopravní informaci do callcentra Global Assistance na telefon 800 122 012, a to buď z letadla, nebo auta.

Nebeský anděl je společným projektem Aeroklubu ČR, Letecké amatérské asociace ČR a společnosti Global Assistance, který si klade za cíl zapojit sportovní piloty do systému dobrovolných dopravních zpravodajů. V polovině září bylo v Klubu Nebeských andělů zaregistrováno přes 300 sportovních pilotů.

Další informace o projektu Nebeský anděl naleznete na webu www.na1220.cz, kde také máte možnost zaregistrovat se.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Zajímavosti


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář