Držák Ram Mount iPad Mini je nově v nabídce našeho e-shopu

11.07.2013

Držák Ram Mount iPad Mini je nově v nabídce našeho e-shopu
Držák Ram Mount iPad Mini je nově v nabídce našeho e-shopu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Ram Mount je unikátní patentovaný systém upevnění/držáků, který používá systém kloubů a stahovacích ramen. Kloubový systém uchycení umožňuje velice variabilní upevnění a nastavení požadované polohy předmětu, který se snažíte upevnit. Výhodou držáků Ram Mount je vysoká přizpůsobivost a možnost uchycení téměř čehokoliv k široké škále základen. V našem obchodě shop.aeroweb.cz nově najdete držák na tablet iPad mini.

Produkty Ram Mount vyrábí od roku 1995 společnost National Products sídlící v americkém Seattlu. Od té doby systém Ram Mount využívá řada světových značek, jako je například: Dell, Fujitsu-Siemens, Epson, Garmin, Datalogic, Fedex, Cobra a další. Značka Ram Mount si zakládá na pevnosti spojení a dodržování nejvyšší kvality svých výrobků.

Stavebnice Ram Mount používá čtyři základní velikosti kloubů: A, B, C a D. Standardní velikostí je velikost B. Ostatní velikosti nachází uplatnění při speciálních požadavcích, například na co nejvyšší pevnost uchycení.

Pro další informace a osobní předvedení navštivte náš nový pilotshop v Syrovicích (Brno-jih), emailujte na airteam@airteam.cz nebo volejte +420 725 508 058!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář