Veletrh AERO Friedrichshafen se opět odkládá, prozatím na léto

22.01.2021

Veletrh AERO Friedrichshafen se opět odkládá, prozatím na léto
Veletrh AERO Friedrichshafen se opět odkládá, prozatím na léto (Zdroj: Aeroweb.cz)

Populární letecký veletrh AERO Friedrichshafen, který se měl uskutečnit letos na jaře po roční odmlce, se znovu odkládá. Nový termín pořadatelé stanovili na 14.-17. července 2021. Původně se veletrh měl uskutečnit v dubnu tohoto roku. 

Už minulý rok musel být veletrh kvůli epidemii covid-19 zrušen a pořadatelé naplánovali konání v obvyklém jarním termínu v roce 2021. Vzhledem k aktuálnímu vývoji epidemie v Evropě byl však termín znovu posunut.

Veletrh AERO Friedrichshafen se uskuteční v červenci
Veletrh AERO Friedrichshafen se uskuteční v červenci

„Před pár týdny jsme zahájili nový rok s vírou a nadějí. Metaforicky řečeno, prvních pár dní to bylo létání za jasného počasí, ale nyní se opět ocitáme tváří v tvář husté mlze na dráze. Nicméně, velké množství pozitivních ohlasů, které jsme obdrželi ohledně veletrhu AERO, nás povzbudilo k naplánování letní edice akce v červenci,” sdělili k posunu termínu vedoucí veletrhu Roland Bosch a projektový manažer Tobias Bretzel.

Vystavovatelé toto rozhodnutí chápou, řada z nich tento krok ve prospěch bezpečnosti a zachování tradičního formátu akce vítá a přislíbila svou účast i v létě, doplnili pořadatelé.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář