Dubnová jízda monopostu F1 centrem Prahy prolétla sociálními sítěmi i médii a zažehla spekulace fanoušků motosportu o nově připravovaném projektu společnosti Red Bull. Nyní Red Bull zveřejnil sedmiminutové video, ve kterém prostřednictvím jízdy formule ukazuje krásy Česka a Slovenska. Divák má možnost společně s legendárním pilotem F1 Davidem Coulthardem projet napříč oběma zeměmi a užít si dobře známé lokace úplně z jiné perspektivy. Video From Castle to Castle! by mělo připomenout, že žijeme v ráji, který se jen tak neokouká.

Součástí videa je i akrobatický kousek pilota Martina Šonky, který se se svým strojem Extra 300 SR proletěl na letišti v Popradě hlavou dolů jen pár metrů nad kokpitem formule. Šonka zveřejnil také několik videí z natáčení projektu na svých sociálních sítích společně s komentářem: „Tohle bych vám přál vidět z kabiny.“

„Mít nad sebou letadlo, které letí jen pár metrů nad vaší hlavou, je něco naprosto výjimečného. Příležitost, kterou dostaneš jednou za život,” vyjádřil se ke kousku sám Coulthard.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Akrobacie


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

red-bull

17.06.2021 v 23:05 Soňa

Už dlouho jsem neviděla tak suprovou reklamu-moc se mi líbí!!!!!!!!!

Odpovědět

fakt pěkný

21.06.2021 v 9:36 M!

Tohle je opravdu velmi povedené, žádné laciné nesmysly, ale vkusně udělaná reklama na čechy.  Dobrá práce!

Odpovědět

Přidat komentář