FOTO: Dny NATO 2023

18.09.2023

22. ročník akce Dny NATO přilákal na letiště v Mošnově přibližně 185 tisíc návštěvníků. K vidění byla nejmodernější česká i zahraniční letadla, pozemní technika, ale i služební zvířata nebo výbavu. Prezentovalo se 19 zemí z Evropy i Ameriky.

Autoři fotografií: Lukáš Trtílek a Vojtěch Novotný

Mohlo by vás zajímat

Vojtěch Novotný

Autor je držitelem licencí soukromého pilota PPL(A), pilota ultralehkých letadel ULL(A) a velitele námořní jachty. Již odmalička se zajímal o letectví a vše s ním spojené. Po studiích na ČVUT FEL se mu létání proměnilo z koníčka v zaměstnání. Působil řadu let jako šéfredaktor leteckého serveru Aeroweb.cz. V současné době působí jako ředitel letecké společnosti Mavisys, s.r.o., která provozuje letecký server Aeroweb.cz, projekty Pilotem na zkoušku, leteckou školu AeroPrague nebo specializovanou zážitkovou agenturu Letecké zážitky.cz. Létá na letišti Praha Letňany.



Marek Baloun

Šéfredaktor portálu Aeroweb.cz a dlouholetý sportovní novinář. Také letecký nadšenec, který před vypuknutím pandemie Covid-19 chvíli pracoval i na Letišti Václava Havla. Absolvent mediálních studií na Metropolitní univerzitě Praha a celoživotní skaut.



Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář