Letecká škola AeroPrague otevírá 20. března intenzivní kurz teorie PPL/ULL

09.03.2023

Letecká škola AeroPrague otevírá 20. března intenzivní kurz teorie PPL/ULL
Letecká škola AeroPrague otevírá 20. března intenzivní kurz teorie PPL/ULL (Zdroj: Aeroweb.cz)

V pondělí 20. března zahájí letecká škola AeroPrague další ze svých teoretických kurzů. Bude zaměřen na piloty, kteří se připravují na získání licence soukromého pilota PPL(A) a pokrývá i požadavky Letecké amatérské asociace na teoretickou výuku pro získání průkazu ULL(A).

Certifikát teorie Aero PragueTýdenní intenzivní kurz teorie pilota probíhá v blocích od 15 do 22 hodin v pracovní dny a od 10 do 18 hodin o víkendu a kurz je navržen tak, abyste za sedm dnů absolvovali celou teorii. Navíc mají studenti zdarma k dispozici přípravný kurz s otázkami z teoretické zkoušky na ÚCL a hlavně vysvětlivkami k otázkám.

Certifikát o absolvované teorii studenti obdrží po úspěšném absolvovaní tohoto přípravného kurzu a po složení závěrečného testu.

Kurz má celkem 56 hodin v průběhu jednoho týdne a rozvrh hodin je přizpůsoben tak, aby účastníci zvládli přijít odpoledne po práci a probíhá v Praze Letňanech. 

Výuka vás musí bavit

Mezi lektory, kteří kurzy vedou, jsou profesionální piloti s tisíci nalétaných hodin na strojích od ultralightů po dopravní letadla. Patří mezi ně i zkušení instruktoři, se kterými se můžete setkat také při svém praktickém výcviku, autoři učebnic létání nebo článků na Aerowebu. Výuka probíhá zajímavou formou s mnoha praktickými radami a příklady z praxe. Na tomto kurzu můžete očekávat, že probereme témata velmi živě a s mnoha praktickými příklady z letecké praxe, které využijete ve vaší další kariéře pilota. Tedy hlavně bez zbytečných nesrozumitelných vzorečků a spousty učebnicových znalostí :-)

Lektoři s vámi proberou vše od úplných základů. Domácí příprava není nezbytná, ale ke škodě samozřejmě není. Pokud si doma alespoň zběžně přečtete některé kapitoly z leteckých učebnic, můžete si na lektory připravit otázky k oblastem, v nichž narazíte na nejasnosti. Pokud absolvujete alespoň některé lety vašeho praktického výcviku už před zahájením teoretického kurzu, výuka pak nebude už „jen“ teorií, ale vhodně doplní to, co už znáte z praxe.

Po absolvování tohoto kurzu budete dobře připraveni na teoretickou zkoušku na Úřadu pro civilní letectví nebo u inspektora LAA ČR.

Kurz začíná v pondělí 20. března 2023

Za kurz pro pilotní průkaz PPL(A) zaplatíte 13 900 Kč, za teoretický Kurz Pilota ultralightu pak 11 900 Kč. Více informací naleznete na stránkách Týdenní intenzivní kurz teorie pilota.

Online objednávka na stránkách Týdenní intenzivní kurz teorie pilota nebo tel. +420775585995.

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

 

Mohlo by vás zajímat