Den otevřených dveří v Aircraft Industries

8. 6. 2024 probíhá

Aircraft Industries, Kunovice
https://www.let.cz/post?id=89

Připojte se k nám v sobotu 8. června 2024 od 9:30 do 16:30 hodin, kdy společnost Aircraft Industries otevře své brány veřejnosti! Připravili jsme pro vás nezapomenutelný den plný zážitků, který vás zavede do srdce letecké výroby na Moravě.

Přijďte si prohlédnout naše výrobní prostory, užijte si vyhlídkové lety nad dechberoucí krajinou Slovácka, navštivte výstavu k 55. výročí letounu L 410 a podívejte se na prezentaci Střední školy letecké a Leteckého muzea v Kunovicích.

Studenti střední školy si připraví ukázky práce na letounu a představí unikátní funkční dřevěný model kluzáku. Letecké muzeum v Kunovicích představí dva poklady své expozice – první prototyp čtyřistadesítky Matyldu a legendární Máňu. Pro naše nejmenší návštěvníky máme připravena šlapací letadýlka a mnoho dalších atrakcí, včetně skákacího hradu, malování na obličej a soutěží s tématikou letadel. A pokud váháte ohledně kariéry ve fascinujícím světě letectví, rádi vám poradíme a představíme možnosti uplatnění v naší společnosti.

Přijďte a společně s námi oslavte více než osmdesátiletou tradici výroby letadel v Kunovicích.  Těšíme se na vás!


Další události v kategorii "Předváděcí / firemní akce"