Právě vyšla změnová služba k Databázi letišť PROFI 2013

30.07.2013

Právě vyšla změnová služba k Databázi letišť PROFI 2013
Právě vyšla změnová služba k Databázi letišť PROFI 2013 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Právě dnes je rozesílána změnová služba všem zaregistrovaným uživatelům Databáze letišť PROFI. Letošní letní změna obsahuje osm stran textových informací o změnách a 40 stran (20 listů) k výměně v publikaci. Všichni registrovaní uživatelé obdrží změny poštou zcela zdarma, hlavu však nemusí věšet ani neregistrovaní.

Piloti, kteří se zapoměli zaregistrovat, si mohou aktuální změny k poslednímu vydání Databáze letišť PROFI stáhnout elektronicky v PDF ZDE! Avšak pozor, elektronická změna v PDF obsahuje pouze textovou informaci - jednotlivé nové listy Databáze letišť PROFI k výměně v publikaci v PDF zveřejněny nejsou. Pro registraci stačilo vyplnit registrační kupon, který je přiložen ke každému výtisku publikace.

Elektronická mapa a letecké údaje pro aplikaci Databáze letišť pro zařízení Apple (iPhone a iPad) budou aktualizovány automaticky přímo v zařízení po vydání nové verze aplikace (automatická aktualizace bude dostupná ve verzi 1.3, která se právě dodělává a bude ji brzy odeslána na AppStore). Pokud chcete mapy a listy Databáze letišť PROFI aktualizovat ve verzi aplikace 1.2, musíte aplikaci smazat, znovu nainstalovat z AppStore, obnovit zakoupené a data a mapy stáhnout do zařízení - na serveru jsou již umístěna aktuální data). Aktualizována byla mapa v obou měřítkách 1 : 500 000 i 1 : 200 000 a listy Databáze letišť PROFI. Bohužel ale nebude ve verzi 1.2 možné aktualizovat linie AirSpace (tlačítko AS - vzdušný prostor) a elektronické údaje obsažené přímo v aplikaci (textové údaje uvedené u každého letiště). Údaje na listech DL PROFI, které se v aplikaci dají otevřít ke každému letišti, však jsou aktualizovány i v této verzi.

Na dokončení nové verze aplikace 1.3 se již usilovně pracuje. Za zpoždění v jejím nasazení, vynuceným hospitalizací programátora, se všem omlouvám. 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář