Flying Academy už 10. května otevře online kurz teorie PPL s výraznou slevou v rámci výcviku

07.05.2021

Flying Academy už 10. května otevře online kurz teorie PPL s výraznou slevou v rámci výcviku
Flying Academy už 10. května otevře online kurz teorie PPL s výraznou slevou v rámci výcviku (Zdroj: Aeroweb.cz)

Největší česká škola pro výcvik pilotů Flying Academy zahajuje už v pondělí 10. května online kurz teorie PPL v anglickém jazyce. Rozvrh komplexního kurzu teorie soukromého pilota je plánován tak, aby neomezoval vaše pracovní povinnosti.

Živé přednášky z našeho moderního studia zajistí vynikající přípravu pro studenty PPL, aniž byste museli fyzicky cestovat v této nelehké době k nám na učebnu. Celý měsíc květen můžete navíc využít velmi výhodné nabídky a v případě absolvování praktického výcviku v naší akademii získat slevu na teorii a významně tak ušetřit.

V rámci teorie získáte přístup do samostudijního portálu LMS, 60 hodin živých přednášek s kvalitními lektory a přístup do testovací databáze otázek. Po ukončení výcviku vás rezervujeme na závěrečnou zkoušku PPL přímo u nás ve Flying Academy. Budete mít jako náš student záruku dostatečného množství termínů. Naplánujeme vše za vás.

Kurzem provedou odborníci na vybraná témata. Kurz trvá sedm týdnů a přednášky probíhají od 17:00 do 20:00 každé pondělí, středu a pátek, a to online formou.

Důležitá informace je, že do kurzu se lze přihlásit i po jeho zahájení a chybějící hodinu si lze snadno doplnit. Alternativou je pak i český individuální kurz.

Přihlášky přijímáme na čísle +420731653867, kde získáte i individuální nabídku a slevu na teorii PPL.

Vybíráme z další nabídky Flying Academy:

TB v LKLT 172SP G1000 - máme skvělou zprávu pro ty z vás, kteří by rádi využili náletu hodin či kurzu IR na letadle C172SP G1000 v Praze. Letadla si je možné půjčovat sedm dní v týdnu po krátkém interním přezkoušení. Letadla jsou vybavena tříosým autopilotem KAP140. Navíc mají VOR a ILS. To vše zajišťuje lepší situační povědomí pilota. Nabízíme nejlepší cenu pronájmu tohoto letadla v Praze od 3 990 Kč bez DPH!

IFR zkouška je v Praze v našich učebnách plánována dvakrát do měsíce. Zbývá již jen pár míst. Pro úspěšnou registraci prosím volejte na +420731653867 nebo napište na email Radek@FlyingAcademy.com

ICAO zkouška a refresh kurzy probíhají pravidelně každý pátek, respektive čtvrtek online formou. Je nutné se registrovat nejméně dva dny před danou zkouškou, pro registraci prosím využijte stejnou emailovou adresu a telefonní číslo výše v textu.

UPRT - pokud se chystáte na typový výcvik, nezapomeňte, že potřebujete i Advanced Upset Prevention and Recovery Training (UPRT). Flying Academy nově nabízí i tento výcvik, který je nevyhnutelným krokem na cestě ke kariéře profesionálního pilota.

IR praktický výcvik - Teorii už máte za sebou a chcete se vrhnout na praktický výcvik? Flying Academy vás připraví na létání za podmínek IMC s cenově výhodným výcvikem IR kvůli využití simulátoru, který máme přímo na pobočce v Praze.

Kontaktujte nás na čísle +420731653867 nebo na emailu Radek@FlyingAcademy.com

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář