Nabídky práce v letectví

04.02.2009

Nabídky práce v letectví
Nabídky práce v letectví (Zdroj: Aeroweb.cz)

Na serveru Aeroweb jsme aktuálně zprovoznili novou sekci s názvem Práce v letectví.  Svůj požadavek mohou online vložit jak zaměstnavatelé, kteří hledají zaměstnance a kolegy, tak samozřejmě každý čtenář Aerowebu, který chce pracovat kolem letadel.  

Pilotní pozice, technické nebo letecký management

Vložení požadavku na zaměstnání nevyžaduje žádné vkládání složitého životopisu. Pokud se chcete ucházet o práci, je vhodné napsat pár stručných vět o sobě, o svých zkušenostech a stručně popsat, jakou náplň práce hledáte.

Vkládání inzerátů je zcela anonymní

Není potřeba vyplňovat jméno nebo jiné osobní údaje. Jediný kontakt, který je veřejně na stránce vidět (a je na vás, zda jej do formuláře uvedete) je kontaktní telefon. Vámi vložený email se nikde nezobrazí a v případě, že bude zaměstnavatel reagovat na vaši nabídku, děje se tak přes kontaktní formulář a emailová adresa není vidět. To má mimo jiné i výhodu, že se k vaší emailové adrese nedostanou spamovací roboti.

Zadejte si svůj požadavek na práci kolem letadel

Zadejte si svůj vlastní požadavek na nové zaměstnání nebo se podívejte, co firmy nabízí. za volné pozice, ať se nám brzy pozice zaplní a je z čeho vybírat, jak na straně uchazečů, tak nabídek od zaměstnavatelů.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář