Atec 321 Faeta a "červené skříňky" na výstavě AeroExpo 2009

13.05.2009

Atec 321 Faeta a "červené skříňky" na výstavě AeroExpo 2009
Atec 321 Faeta a "červené skříňky" na výstavě AeroExpo 2009 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Atec 321 Faeta se představí na AeroExpo 2009

Poslední model Atec 321 Faeta se poprvé představí veřejnosti na veletrhu AeroExpo Europe, který začíná již v pátek 22.května. 2009.

Nový stroj z produkce firmy Atec je dvoumístný ultralehký letoun dolnoplošník z uhlíkových vláken. Mimořádně rychlý a obratný letoun poskytuje dvoučlenné posádce nadstandardní komfort a pocit bezpečí v prostorné kabině. Dostatečná plocha křídla spolu s vysoce účinnou vztlakovou klapkou dávají letounu schopnost letu při extrémně nízkých rychlostech. Vylehčená a zároveň tuhá konstrukce umožňuje vybavit letoun moderním záchranným padákovým systémem bez drastického snížení užitečné hmotnosti.

Více o letounu Atec se dozvíte na www.atecaircraft.eu

Jako pozemní zdroje pro letadla budeme moci na AeroExpo 2009 vidět "červené skříňky"

Firma "Red Box International" bude na veletrhu AeroExpo v Praze zajišťovat zdroje elektrické energie pro všechny letouny na statické ukázce. Pro ty z Vás, kteří se chystáte na AeroExpo přiletět, budou mít pořadatelé pro případ potřeby připraveny pozemní zdroje energie. Jejich použití bude zdarma, jako pozornost AeroExpa a Red Box International. Pouze v případě požadavku hlavního přívodu elektrické energie bude toto použití zpoplatněno.

Společnost Red Box můžete navštívit v hale 3, kde si za zvýhodněné ceny budete moci zakoupit jejich výrobky. Pokud si chcete některý výrobek objednat ještě před zahájením veletrhu a poté si ho na místě vyzvednout, neváhejte Red Box International kontaktovat.

Více informací naleznete na www.redboxpower.com

 

Mohlo by vás zajímat