Zvýšení kvality příspěvků pod články

05.01.2010

Zvýšení kvality příspěvků pod články
Zvýšení kvality příspěvků pod články (Zdroj: Aeroweb.cz)

Od nového roku jsme provedli vylepšení v publikování příspěvků pod články serveru Aeroweb. Nově každý příspěvek projde redakcí a publikovány budou jen ty příspěvky, které z pohledu redakce článek doplňují o zkušenosti nebo důležité informace a poskytnou tak čtenářům přidanou hodnotu nebo další užitečné informace. Příspěvky pod články tedy neslouží k diskusi a výměně názorů k danému tématu.

Rádi bychom touto cestou zlepšili obsah a hodnotu příspěvků, které se pod článkem objevují a vyšli tak vstříc všem čtenářům, kteří v dosud nepřehledných diskusích hledali jeden či dva relevantní příspěvky k tématu. Nyní se přímo pod článkem zobrazí právě jen tyto.

Možnost přidávat příspěvky pod články je tímto více otevřena zejména pro zkušenější piloty a odborníky, kteří svými příspěvky a zkušenostmi mají co říci ostatním čtenářům.

Věříme, že i určité zpoždění spojené s autorizací příspěvků neodradí zejména odbornější čtenáře k vkládání zkušeností a doplňujících informací, neboť právě tyto příspěvky dostanou pod článkem mnohem větší prostor. Předem děkujeme za každý příspěvek pod článek, který bude odpovídat jednoduchému pravidlu:

Příspěvky pod články jsou určeny pro doplňující faktické informace nebo odborné zkušeností k tématu článku. Nejsou určeny pro diskusi nebo názory.

Zejména nás mrzi, že do kategorie příspěvků, které toto pravidlo postihuje patří i pochvalné komentáře.

Aeroweb i nadále poskytuje prostor pro názory čtenářů na letecká témata a věcnou diskusi

Pro diskusi k rozličným leteckým tématům a sdělování názorů jsou určeny stránky leteckého fóra, kde lze založit a moderovat libovolné letecké téma. Letecké fórum je na tomto serveru právě proto, aby si zde čtenáři mohli navzájem sdělit svoje názory, a umožňuje mnohem efektivnější a přehlednější online diskusi. Příspěvky pod články nebyly takto koncipovány a chceme je ponechat pouze pro příspěvky s vysokou hodnotou pro čtenáře a zejména relevancí k danému článku.

Mohlo by vás zajímat