S Cessnou světem křížem krážem

20.01.2010

S Cessnou světem křížem krážem
S Cessnou světem křížem krážem (Zdroj: Aeroweb.cz)

KLUB LETECKÝCH NOVINÁŘŮ ČR si vás dovoluje pozvat  na další „HOVORY POD VRTULÍ“, tentokrát na téma: „S CESSNOU SVĚTEM KŘÍŽEM KRÁŽEM“. Pozvání mezi nás přijal Ing. J. Karel DOHNAL pilot, který s nezničitelným a elánem a svojí Cessnou podniká dálkové lety.

Beseda se uskuteční již tradičně v příjemné restauraci Divadla Radka Brzobohatého (Praha 1, Opletalova 5 -7 v pasáži ČTK) ve středu 27. ledna 2010 v 17.00 hodin

Doufám, že v příjemném a zajímavém vyprávění hostí „Hovorů pod vrtulí“ najdete rozptýlení v sychravém zimním počasí a uvítáte setkání s mnoha přáteli a známými, kterým je létání celoživotním koníčkem. Všechny, kdož se zajímáte o letectví a o zážitky z dlouhých cest po západní polokouli jistě zaujme poutavé vyprávění pana ing. J.K. Dohnala, se kterým se pomocí jeho příběhů vypravíme do mnoha vzdálených konči Země. Využijte příležitosti se ptát i na věci, o kterých se jinak jen spoře dovídáte z doslechu či z některých médií. Přijďte tedy „pobejt“ mezi lidi stejně postižené láskou k letectví. Během besedy je možné občerstvení přímo v prostorách restaurace DRB.

Všichni letečtí nadšenci jste srdečně zváni

Mohlo by vás zajímat

Témata

Cessna


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář