Expedice Balkán 2010

04.05.2010

Expedice Balkán 2010
Expedice Balkán 2010 (Zdroj: Aeroweb.cz)
Zprávy o průběhu přípravy EXPEDICE BALKÁN 2010 jsou vlastně denně nové, a tak přinášíme pouze výčet těch nejdůležitějších. Příprava akce už přestala být jen zábavou. Postupně přijímáme zodpovědnost k naším sponzorům a lidem, kteří mám pomohli v realizaci expedice.

Co je tedy nového a jak to celé probíhá?

Mapy a mapové podklady pro naše GPS jsou již definitivně připraveny od jednoho z našich partnerů. Další partner nám dodal trička, bundy a čepice s logem expedice a jmény členů posádky. Dále se nám podařilo sehnat dodavatele sušeného masa, který nás vybaví stravou na celou cestu. Vynikající spolupráce se ukázala s dodavateli elektronických zařízení, a tak bude každé letadlo vybaveno elektronickým zapisovačem s přenosem aktuálních dat přímo na web.

Naši čtenáři a sympatizanti budou moci sledovat přesnou trasu letu se zpožděním 10 min. Další zařízení zaznamená trať každého letounu a po přistání ji exportuje na náš web. Tímto patří velký dík lidem, kteří nám pomáhají v realizaci této expedice. Všechny piloty i nepiloty bychom rádi pozvali na první představení posádek, které proběhne na letišti v Ústí nad Labem dne 8. 5. 2010, a to u příležitosti místního leteckého dne.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář