Zaleťte si na AirIn!

12.08.2010

Zaleťte si na AirIn!
Zaleťte si na AirIn! (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již jen několik málo týdnů zbývá do startu Mezinárodního leteckého veletrhu AirIn, který se uskuteční souběžně se Dny NATO v Ostravě, v termínu od 17. do 19. září 2010. Novinkou letošního ročníku mezinárodního veletrhu je možnost přiletět vlastním letadlem či ULL. Neváhejte, a vzlétněte s námi!

NISA AIR na veletrhu AirIn

Mezi vystavovatele Mezinárodního leteckého veletrhu AirIn patří NISA AIR. Činnost společnosti určuje pět základních směrů, a to letecký vrtulníkový provoz a letecké práce, prodej techniky, servisní činnost, činnost letecké školy a pronájem letecké techniky. Více informací na www.nisaair.cz.

Zkuste si řízení letadla s leteckou školou Elmontex

Letecká škola Elmontex nabízí výcvikové kurzy jak ULL, tak i PPL. Zpestřením pro všechny, které létání zajímá, ale s leteckým kurzem stále váhají, je možnost vyzkoušet si řízení letadla, i když sedí v letadle poprvé. Více informací na www.okruznilety.cz.

Stále je možnost se přihlásit!

Ačkoliv již přidělujeme výstavní plochy, stále je možnost se přihlásit na mezinárodní letecký veletrh AirIn 2010! Přihlášku, oborové členění a nabídku výhodných typových expozic naleznete na http://www.bvv.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář