Akce Aerowebu pro rok 2011

13.02.2011

Akce Aerowebu pro rok 2011
Akce Aerowebu pro rok 2011 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Už skoro 3 roky pořádá server Aeroweb akce pro piloty a zájemce o létání. Tedy pro ty z vás, kteří si vše chtějí třeba jen vyzkoušet, než se rozhodnout zahájit pilotní výcvik. Nebo jen získat nové zkušenosti, které se třeba můžou jednou hodit - jako například vyzkoušet si IFR létání prakticky nebo let na Ruzyň.

V roce 2010 jsme realizovali přibližně 63 akcí Aerowebu

Minulý rok jsme zrealizovali přibližně 63 termínů různých akcí, a tak jsme měli možnost mnoho z vás poznat osobně. Myslím, že jsme si to společně moc užívali a chtěli bychom i v této sezoně pokračovat. Někteří již máte rezervovány termíny leteckých výletů a nedočkavě sledujete počasí a blížící se datum akce nebo odletu do zahraničí. A protože nejbližší odlet do Zell am See je tento týden, budeme si držet palce, ať vyjde počasí.

Do nové sezony s novým letadlem

Možná jste zaregistrovali, že jsme nově pořídili letadlo Cessna 172 SP, které bychom již brzy chtěli dát k dispozici pro naše akce. Letadlo je také k dispozici pro piloty, kteří by si jej chtěli půjčovat pro svoje lety z Prahy - Letňan. Tady se můžete podívat na zaváděcí ceny.

Zahraniční lety 

Možnosti získat nové zkušenosti s lety do zahraničí využilo až nečekaně pilotů a jsme za to moc, moc rádi. I tento rok jsme naplánovali termíny osvědčených tras a už se těšíme na první letošní lety. Naše republika je malá a letadla dostatečně rychlá, abychom nemuseli létat jen kolem komína. :-)

Lety na Ruzyň jsou nově i na letadle Cessna 172

Doposud byla možnost akci Letadlem na Ruzyň realizovat pouze na UL letadle CTSW. Aktuálně jsme rozšířili tuto akci i o letadlo Cessna 172 a tedy možnost si vzít na palubu 2 další pasažery.

Podívejte se na aktualizované stránky a nové termíny v sekci akce serveru Aeroweb. a už se moc těšíme na společné létání.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Zajímavosti