Cessna OK COK již v provozu - video z testovacích letů

24.04.2011 3 příspěvky

Cessna OK COK již v provozu - video z testovacích letů
Cessna OK COK již v provozu - video z testovacích letů (Zdroj: Aeroweb.cz)

V minulém týdnu jsme převzali do provozu novou Cessnu 172 SP s imatrikulací OK COK.  Letadlo je tedy nyní k dispozici pro piloty, kteří chtějí létat z Letňan svoje vlastní vyhlídkové lety nebo výlety po ČR a Evropě. Samozřejmě se s letadlem setkáte také na našich leteckých akcích, které pořádáme pro piloty a zájemce o létání.

Téměř nové a skvěle vybavené letadlo

Letadlo bylo vyrobeno v roce 2000. Je vybaveno nejmodernější avionikou od firmy Bendix/King. 2 rádia, odpovídač C, GPS pro IFR létání a autopilot. Letadlo je vybaveno IFR, ale není certifikováno. Výkon motoru je 180 HP, přímé vstřikování. (nemá tedy vyhřívání karburátoru). Na letadle zejména oceníte mnohem robustnější řízení a pohodlné ovládání všech funkčních prvků. Vysoký komfort je zejména pro pasažery. Kožené sedačky s opěrkami hlavy a samonavíjecími pásy. Vůbec interier letadla dává pocit i pasažerům, že letí ve spolehlivém letadle :-)).

Vzhledem k tomu, že letadlo vlastníme, jsme schopni pilotům nabídnout pronájem za velmi rozumnou cenu. Přijďte se přeškolit nebo vyzkoušet a létejte s námi. Na této adrese si můžete stáhnout i Pilot`s Operating Handbook k tomuto letadlu a všechny další manuály a dokumentaci. K dispozici je samozřejmě i nadále OK TOY, která je certifikovaná pro lety IFR.

Podívejte se na video, které jsme natočili v rámci zkušebních letů

Kromě letadla jsme testovali i zajímavou kamerku, na jejíž záběrech vypadá kabina velmi prostorně. Některé záběry se povedly lépe, jiné ještě mají k dokonalosti daleko, ale to doladíme :-))

 

Více informací naleznete na stránce Cessna 172 k pronájmu.
 

Mohlo by vás zajímat

Témata

Cessna


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

dotaz

24.04.2011 v 19:51 Radek

Dobry den mohu vědět jakou kamerkou je video točené?

Odpovědět

Kamerka

24.04.2011 v 22:09 Martin

Určitě :-)) Je to tato kamerka. http://gopro.com/

Odpovědět

HD minikamerka

25.04.2011 v 11:34 Dalibor

Jo podle stínu je to GoPro. Ta se šikne, když je málo místa nablízko, je vcelku placatá. Naopak do úzkejch prostor, ale taky na tyčku z okýnka, nebo na křídlo, směrovku, zkrátka, když fouká, se šikne spíš podlouhlá Contour, anebo o něco větší, ale s displayem Drift.

Odpovědět

Přidat komentář