Letiště Brno oblékne nový kabát, od webu až po terminály

11.05.2012 4 příspěvky

Letiště Brno oblékne nový kabát, od webu až po terminály
Letiště Brno oblékne nový kabát, od webu až po terminály (Zdroj: Aeroweb.cz)

Novým logem a celkově novým vizuálním stylem se akciová společnost Letiště Brno, provozovatel aerodromu v Tuřanech, rozhodla oslavit své desetileté výročí provozování letiště. Novou grafiku, jejíž autorem je studio Kutululu, včera představila společnost na svých webových stránkách.


Nové letištní logo / Foto Kutululu

"Design nové značky je postaven především na výrazné typografii. Korpulentní nápis BRNO nese tvarovou charakteristiku exteriéru odbavovací haly a letadel, která působí mohutným dojmem a svou velikostí vyvolávají respekt. Do kontrastu k monolitičnosti, kompaktnosti a organičnosti je postaveno slovo AIRPORT jehož konstrukce čerpá inspiraci z velmi členitého interiéru budovy a zastupuje také vzdušnost a techničnost," stojí v prohlášení na stránkách letiště.

Grafická obměna se zdaleka nedotkne jen loga společnosti. Nový vizuální styl dostane i interiér a exteriér letiště, letištní tiskoviny i elektronické dokumenty, vozidla a další místa i předměty, která jsou s brněnským letištěm spjatá. V současné době se též dokončují nové uniformy pro letištní personál.


Nový vizuální styl vozidel / Foto Kutululu

Více ukázek nové grafiky najdete na webu studia Kutululu

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Poplatky

11.05.2012 v 21:10 Tomas

Kdyby tak chteli upravit svoji nevstřícnou cenovou politiku vůči GA. Nesmysllne draha nicmene povinna handlingova asistence (tj. dvouminutovy prevoz Transitem ze stojanky na handlig) mi Brno jako destinaci naprosto znechutila. Jsou nekolikanasobne drazsi nez Augsburg nebo Drazdany. V Nemecku mam osobne pocit, ze i vycvikova Cessna je pro ne vitany host, v Brne je spis obtezuju.

Odpovědět

poplatky

12.05.2012 v 12:31 Dušan

JJJJJ.Moje řeč.

Odpovědět

ano

13.05.2012 v 8:08 robo

je to tak. Linkovy cestujici to mozna ani nepostrehne. toho zajima nastoupit do letadla a odletet do "sve" destinace. Lidi kteri by mohli na letani do BRQ nekoho dotahnout a nechat ho zaplatit treba navigacni poplatky jsou prave piloti GA. Ale tim je potreba to znechutit od poplatku az po navysost protivnou rentgenovou kontrolu.

Odpovědět

Vodochody

15.05.2012 v 7:17 Pavel1266

Taky moje rec! To naopak prijemne mne prekvapili minuly tyden ve Vodochodech:-) Za moji malou 152 jsem zaplatil 120kc a mohl jsmem letat a cvicit okruhy na betonku cely den. Brno fakt negativ pro nas Cessnaky----

Odpovědět

Přidat komentář