Aviatická pouť zve na dvaatřicátý ročník i dárkovým balíčkem

18.12.2012

Aviatická pouť zve na dvaatřicátý ročník i dárkovým balíčkem
Aviatická pouť zve na dvaatřicátý ročník i dárkovým balíčkem (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již po třiadvacáté přivítá v příštím roce na letišti v Pardubicích Aviatická pouť všechny příznivce letectví. Hlavním tématem pro rok 2013 budou letecké boje na východní frontě a éra proudového létání. Kromě akce na nebi se mohou návštěvníci opět těšit i na pozemní ukázky a doprovodný program. Pořadatelé také připravili speciální balíček pro letecké nadšence, který je kvůli blížícím se Vánocům v prodeji již od listopadu.

Pro nadcházející ročník, který se uskuteční ve dnech 1. a 2. června 2013, připravují organizátoři opět bohatý program v podobě velkoprostorového divadelního představení, tak jak tomu bylo i v uplynulých třech letech.


Piper Cub a Strutter - hvězdy minulých ročníků Aviatické pouti  / foto Matěj Lelek

V programu, zaměřeném tentokrát na letecké boje na východní frontě, budou opět letecké ukázky zaměřené k jednotlivým obdobím historie doplňovány pozemním velkoplošným představením. Dalším tématem příštího ročníku Aviatické pouti se stane zlatý věk proudové éry a připomínka náletů na Pardubice.

Pro nadcházející ročník připravilo Sdružení Aviatické pouti novinku v podobě možnosti zakoupení balíčku složeného ze zlaté vstupenky, upomínkových a propagačních předmětů s leteckou tématikou. Prodej balíčku společně s předprodejem vstupenek byl zahájen na konci listopadu, a zatímco vstupenky budou v prodeji až do zahájení akce, počet exkluzivních balíčků je početně výrazně limitován.

„Na základě ohlasů z předešlých ročníků, kdy se po podobné možnosti mnozí návštěvníci často ptali, jsme se rozhodli pro rok 2013 připravit dárkový balíček. Přicházíme s ním již nyní, protože balíček se může stát vhodným vánočním dárkem pro mnohé letecké příznivce,“ říká o novince Josef Hadinec z organizačního týmu Aviatické pouti.

Více informací o dárkovém balíčku a aktualitách z připravovaného programu lze získat na stránkách www.aviatickapout.cz.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář