Součástí CEPA EXPO bude za týden i Career Day na letišti v Praze

11.10.2016

Součástí CEPA EXPO bude za týden i Career Day na letišti v Praze
Součástí CEPA EXPO bude za týden i Career Day na letišti v Praze (Zdroj: Aeroweb.cz)

Jakýmsi předstupněm nadcházejícího sedmého ročníku konference CEPA EXPO (Central European Private Aviation) bude letos vůbec poprvé Career Day určený pro studenty a čerstvé absolventy nejen letecky zaměřených oborů. Zástupci významných firem představí svou činnost a pracovní příležitosti v úterý 18. října v konferenčním sále letiště Václava Havla v Praze.

Career Day začne v poledne registrací účastníků, po níž budou následovat prezentace jednotlivých společností, mezi kterými nechybí Řízení letového provozu ČR, dopravci ABS Jets či Euro Jet nebo výrobci jako Aero Vodochody a GE Aviation. Jejich prezentace pokryjí řadu témat, mimo jiné jak správně sestavit životopis a motivační dopis, co dělat pro kariéru pilota v segmentu privátní letecké dopravy, jak se stát řídicím letového provozu či jak probíhá výběr uchazečů na základě různých druhů testování.

"Career Day je příležitostí pro firmy ukázat vzrušující prostředí leteckého průmyslu. Jejich prezentace ale především pomohou mladým lidem proniknout do tohoto specifického pracovního prostředí a ukáží, co je potřeba pro vybudování úspěšné kariéry. Věřím, že Career Day bude obrovským přínosem pro obě strany," uvádí předseda CEPA EXPO Roger Whyte.

Konference CEPA EXPO se každý rok účastní přední osobnosti podnikající v oblasti business aviation a privátní letecké přepravy, aby si vyměnili nejnovější informace a trendy. Mezi tématy letošního setkání, které se uskuteční v prostorách Míčovny Pražského Hradu 19. a 20. října, nechybí ani aktuální otázky (ne)regulace dronů či kyberkriminality v letectví. Více o programu Career Day i konference samotné lze najít na webu www.cepaexpo.com.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář