Nový přístup Dynon Avionics zpřehlední a zlevní avioniku SkyView

03.04.2019

Nový přístup Dynon Avionics zpřehlední a zlevní avioniku SkyView
Nový přístup Dynon Avionics zpřehlední a zlevní avioniku SkyView (Zdroj: Aeroweb.cz)

Americký výrobce avioniky Dynon Avionics přeorientuje svoji produkci a zlevní svoji stávající řadu výrobků SkyView. Společnost se tak rozhodla podle víceprezidenta Randyho Lervolda na základě rostoucí konkurence a také částečně se překrývajících produktů SkyView. Cílem je lépe uspořádat a rozlišit jednotlivé modely, což zahrnuje také snížení cen u vybraných modelů.

Dynon SkyView
Dynon SkyView

Mezi zlevněné modely patří SkyView Classic a SkyView SE. Cena bude v závislosti na verzi modelu snížena o 200 až 500 dolarů (cca 4 600 až 11 500 Kč). Změny se také týkají verze Skyview Touch, který se již nebude vyrábět.

Společnost Dynon Avionics vyrobila v posledních letech čtyři nové modely SkyView Touch, SkyView Classic, SkyView SE a nejmodernější SkyView HDX s plnohodnotným dotykovým rozhraním. Změny by měly podle Lervolda podpořit konkurenceschopnost a lépe uspokojit výrobce letounů, kteří mají odlišné požadavky na avioniku. Aktuální ceník je dostupný na stránkách Dynon Avionics.

Další novinkou pro rok 2019 bude rozšíření seznamu letounů, do kterého může být instalován nejnovější SkyView HDX a také více míst, kde lze nainstalovat výrobky Dynon. Vrcholí také certifikace zařízení Federálním leteckým úřadem (FAA) do letounu Beechcraft Bonanza. V plánu je dále dokončit certifikaci pro dvoumotorový Piper Seneca v první polovině roku 2019 a v druhé polovině roku pro Cessnu C182. Seznam schválených letounů je dostupný na stránce DynonCertified.com.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář