Budete expertem na Garmin? Sporty‘s nabízí nové online kurzy

27.08.2019

Budete expertem na Garmin? Sporty‘s nabízí nové online kurzy
Budete expertem na Garmin? Sporty‘s nabízí nové online kurzy (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pilotní obchod Sporty‘s začal na svém webu nabízet nové online kurzy, které mají piloty perfektně naučit ovládat výrobky společnosti Garmin. Podle vyjádření viceprezidenta obchodu Erica Radtkeho spočívá výhoda e-learnign programů v tom, že na rozdíl od minulosti, kdy měly podobné výukové materiály k dispozici pouze letecké školy, se mohou nyní jednotliví piloti učit přímo z pohodlí svých domovů, informoval server General Aviation News.

Mezi nové kurzy patří důkladné interaktivní seznámení s přístroji Garmin TXi, které zahrnuje základní i pokročilé funkce zařízení. Kurz stojí 49 dolarů (cca 1 150 korun).

Podstatně dražší jsou dva oddělené kurzy ovládání Garminu G5000 a G5000 Plus včetně automatického nastavení plynu. Ty za cenu 549 dolarů (cca 12 700 korun) nabízejí celkové seznámení se systémem, vysvětlují funkci vyměnitelné části hardwaru, kterou zařízení disponuje, a ukáží zákazníkovi také názorné použití celého systému během simulované letové ukázky.

E-learning je dostupný na webových stránkách společnosti Sporty's / Foto Sporty's
E-learning je dostupný na webových stránkách společnosti Sporty‘s / Foto Sporty‘s

Používání meteorologického radaru od Garminu by pak měl objasnit kurz s cenovkou 149 dolarů (cca 3 500 korun). Zákazníka seznámí se čtením v radaru a jeho používáním ve všech fázích letu. Kurz také objasňuje principy, na kterých radary fungují. Využít jej mohou vlastníci palubních meteorologických radarů Garmin GWX 70, GWX 75 a GWX 80.

Výsledkem kurzů by měl být také certifikát vydaný uživateli po jejich úspěšném absolvování, který některé pojišťovny (zejména v zámoří) vyžadují při sjednávání pojistky na letadlo vybavené těmito systémy Garmin.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Garmin


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář