Fischer a Exim připravují lety z Prahy do Karibiku

14.06.2023

Cestovní kanceláře zamíří od podzimu na Kubu a do Dominikánské republiky. Lety by měl zajišťovat dopravce World2Fly.

Fischer a Exim připravují lety z Prahy do Karibiku
Fischer a Exim připravují lety z Prahy do Karibiku (Zdroj: Aeroweb.cz)

Cestovní kanceláře Fischer a Exim Tour připravují pro cestující z Prahy lety do Karibiku. Konkrétně by měly ve spolupráci s dopravem World2Fly začít létat jednou týdně od 25. října do letoviska Punta Cana v Dominikánské republice a od 5. prosince pak na Kubu do Santa Clary. Společnosti sice informaci nepotvrdily, nicméně oba termíny už mají v rezervačním systému. Podle webu zdopravy.cz na tento čtvrtek navíc skupina DER Touristik, pod kterou cestovní kanceláře patří, připravuje tiskovou konferenci. 

Do Dominikánské republiky z Prahy létá už Čedok, a to od roku 2021 Dreamlinery společnosti LOT. World2Fly aktuálně disponuje třemi pronajatými, ovšem úplně novými, Airbusy A350-900. Pojmout mají při standardním rozvržení kabiny cca. 350 cestujících. 

Mohlo by vás zajímat

Marek Baloun

Šéfredaktor portálu Aeroweb.cz a dlouholetý sportovní novinář. Také letecký nadšenec, který před vypuknutím pandemie Covid-19 chvíli pracoval i na Letišti Václava Havla. Absolvent mediálních studií na Metropolitní univerzitě Praha a celoživotní skaut.



Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář