Zell am See pro piloty - letecká angličtina

20.11.2009

Aeroweb pořádá pro piloty PPL nebo ULL akcí pro získání zkušeností s lety do zahraničí. Účast na akci je vhodná pro všechny piloty, kteří si chtějí vyzkoušet vše, co obnáší let letadlem za podmínek VFR do zahraničí, tedy zejména anglickou komunikaci v praxi nebo například v případě této akce i přelet části Alp.

Zell am See pro piloty - letecká angličtina
Zell am See pro piloty - letecká angličtina (Zdroj: Aeroweb.cz)

Akce je naplánována na jeden den. Ráno uděláme briefing a odstartujeme z letiště Letňany / Tuřany směr Zell am See. Po cestě tam provedeme na úpatí Alp jedno mezipřistání. Jednak jako zpestření celého letu (navštívíme legendární Hangar 7 v Salzburgu) a také pro výměnu posádky. Přistání v Zell am See a dle aktuální vyhlídky na hezké počasí naplánujeme přestávku. Odpoledne odlet zpět do Letňan (Tuřan).

Šance pro piloty, kteří chtějí získat zkušeností s lety do zahraničí 

Poletíme 4 místným letadlem Cessna 172. Na palubě bude zkušený a pohodový instruktor a 3 piloti, kteří se po třetinách vystřídají při řízení letadla (na levé sedačce) a v komunikaci. Výhodnou je, že i pilot neřídící slyší veškerou komunikaci a má tak celkový obrázek o zahraničním letu. Náklady na let se rozdělí podle skutečné letové doby.

1. Procvičíte si naostro anglickou komunikaci
2. Získáte nové letecké zkušeností - přelet části Alp
3. Navštívíme legendární Hangár 7 na letišti v Salzburgu
4. Zaplatíte pouze třetinovou cenu

Termín akce 28.11.2009. Více informací viz letecké akce.

Mohlo by vás zajímat