Aero Friedrichshafen letos zaujme řadou doprovodných akcí

01.04.2011

Aero Friedrichshafen letos zaujme řadou doprovodných akcí
Aero Friedrichshafen letos zaujme řadou doprovodných akcí (Zdroj: Aeroweb.cz)

Nedávno jsme vás na Aerowebu informovali o blížící se výstavě Aviation Expo, kterou hostí koncem května německý Bitburg. Už za necelých čtrnáct dní ale všechny letecké nadšence čeká mnohem rozsáhlejší akce – Aero Friedrichshafen 2011. Přes 500 vystavovatelů z 25 zemí pro vás opět chystá prezentaci horkých novinek i prověřených kusů společně s řadou konferencí a přednášek na nejrůznější témata z oblasti všeobecného letectví.

Součástí tradiční výstavy, která se ve Friedrichshafenu letos koná od 13. do 16. dubna, bude kromě 12 plných výstavních hal také několik doprovodných akcí. Jednou z nich je přehlídka E-flight Expo, zaměřená na „zelené“ motory – pohonné jednotky, které si kladou za cíl nezatěžovat příliš životní prostředí. Součástí přehlídky bude také předání ceny Lindbergh Electric Aircraft Prize za mimořádný přínos v oblasti vývoje elektrických pohonů a s tím související závod Berblinger Flight Competition letadel různých inovativních technologií.

Ani letos nebudou chybět přednášky o nejnovějších trendech v letectví. Po loňské úspěšné premiéře se na letošním Aero Friedrichshafen znovu sejdou letečtí záchranáři na druhém Air Ambulance mítinku. V zorném poli pořadatelů letos budou hlavně mladí lidé – právě na ně a jejich zájem o letectví bude zacílena část informační a propagační kampaně.

Všechny informace najdete na webu Aero Friedrichshafen 2011 ZDE!

Využijte posledního volného místečka v našem letadélku a poleťte na Aero s námi! Třídenní akci pořádá Aeroweb pro všechny, kteří se chtějí dobře bavit a cestou na Friedrichshafen si ještě vyzkoušet pilotování skutečného letadla.

Více info o našem letu do Friedrichshafenu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář