Série Red Bull Air Race se možná vrátí, ale až za dva roky

20.08.2012 1 příspěvek

Série Red Bull Air Race se možná vrátí, ale až za dva roky
Série Red Bull Air Race se možná vrátí, ale až za dva roky (Zdroj: Aeroweb.cz)

Po dlouhé době se opět zástupci a organizátoři seriálu leteckých závodů Red Bull Air Race vyjádřili k budoucnosti tohoto populárního, leč pozastaveného projektu. Podle nich přípravný tým pracuje na vyjednávání kontraktů s několika pořadatelskými městy, která by měla najít v kalendáři závodů svou stabilní pozici nejen na jeden rok. Pokud se však série vrátí, tak nejprve v roce 2014. Po zkrácené sezóně 2010 a zrušených sezónách 2011 a 2012 tak neuslyšíme "smoke on" v závodech Red Bull ani příští rok.


Matt Hall a jeho kontakt s hladinou v Kanadě v roce 2010 / Foto Red Bull

Organizátoři tak v zásadě pokračují v dosavadní rétorice a ujišťují fanoušky, že projekt leteckých závodů ještě není mrtvý. V novém prohlášení však přiznávají, že je potřeba změnit koncept celého podniku a vytvořit skutečně stabilní závodní kalendář, aby mohl projekt fungovat. Právě problémy s pořadatelskými městy měly zapříčinit předčasné ukončení sezóny 2010. Její průběh si můžete připomenout ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

rb

20.08.2012 v 22:42 rene

to je škoda, závody mají šťávu, lidi to baví a navíc jsme tam měli Pana Pilota a kdyby na to měl Martin pořádnou raketu, tak by jim ukázal !!! A navíc sympaťák a ne namachrovaný mamlas !

Odpovědět

Přidat komentář