Přípravný kurz GNAV od Fly For Fun 13. a 14. dubna na Sazené

22.03.2019

Přípravný kurz GNAV od Fly For Fun 13. a 14. dubna na Sazené
Přípravný kurz GNAV od Fly For Fun 13. a 14. dubna na Sazené (Zdroj: Aeroweb.cz)

Potřebujete u zkoušek ATPL složit zkoušku z obecné navigace? Letecká škola Fly For Fun připravila kurz praktického řešení otázek z testů General Navigation (GNAV).

Akce se uskuteční o víkendu 13. a 14. dubna v učebně školy letišti Sazená a absolventi se zde naučí zejména principy a způsoby výpočtů společně s řešením všech dostupných typů otázek. „Kurz je zaměřen přímo na praktické řešení otázek tak, aby měli absolventi šanci u zkoušky uspět a ušetřili podstatné množství času nad přemýšlením o jejich řešení. Po naší předchozí zkušenosti jsme ho prodloužili na celý víkend, protože materiálů k výkladu je hodně a cílem je posluchače na zkoušku skutečně připravit,“ vysvětluje Michal Raudenský z Fly For Fun s upřesněním, že kurz je veden v českém jazyce a tištěné materiály a řešení výpočtů jsou v angličtině, protože v anglickém jazyce jsou i otázky a odpovědi u testů.

Ukázka z materiálů kurzu všeobecné navigace u Fly For Fun
Ukázka z materiálů kurzu všeobecné navigace u Fly For Fun

Výuka se zaměřuje na skutečné a praktické vyřešení jednotlivých typů výpočtů s důrazem na proaktivní a individuální formu jejich řešení. Minimální počet uchazečů je pět posluchačů a kurzovné činí 3 900 Kč. V ceně jsou obsaženy tištěné materiály se všemi probranými otázkami, včetně jednotlivých postupů k jejich výpočtu. „Tyto pomocné materiály jsou sestaveny tak, aby se k nim mohli absolventi kdykoliv během vlastní přípravy vrátit a aby i po delší době od absolvování kurzu netápali, jak se ten či onen příklad vlastně počítal. Dle reakcí absolventů předchozího kurzu je způsob vysvětleni principu výpočtů jednoduchý a pochopitelný, a proto doufáme, že i tato edice bude vyhodnocena jako prospěšná. Všem uchazečům samozřejmě přejeme hodně štěstí u zkoušek,“ dodává Michal Raudenský.

Bližší informace, přihlášky a kontakty

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář