„Jablkáři“ mají k dispozici nové funkce v aplikaci Garmin Pilot

16.06.2020

„Jablkáři“ mají k dispozici nové funkce v aplikaci Garmin Pilot
„Jablkáři“ mají k dispozici nové funkce v aplikaci Garmin Pilot (Zdroj: Aeroweb.cz)

Společnost Garmin přidala do své aplikace Garmin Pilot nové funkce. Ty jsou dostupné pouze pro zařízení od výrobce Apple. Jedná se například o lepší organizaci dokumentů či tmavý režim pro mapy přístrojového přiblížení.

Složky v prohlížeči dokumentů je nově možné barevně označovat pro lepší přehlednost. Složky mohou obsahovat například letové příručky, checklisty, či jiné dokumenty, které potřebuje mít pilot po ruce.

Během nočního letu piloti ocení tmavý režim pro mapy přístrojového přiblížení FliteCharts, nebo Jeppesen. Tato funkce umožní invertovat barvy, což napomáhá lepší čitelnosti a menšímu oslňování pilota bílým pozadím map. Uživatel může tmavý režim zapnout v nabídce v pravém horním rohu a v momentě, kdy je zapnutý, jsou mapy v tomto režimu zobrazovány v celé aplikaci.

Tmavý režim pro mapy přístrojového přiblížení
Tmavý režim pro mapy přístrojového přiblížení

Aplikace nově podporuje Apple Pencil 2 a byla přidána také nová gesta. Mezi další novinky patří také vylepšená animace blesků a změnou prošla také databáze navštívených letišť.

Garmin Pilot je k dispozici na prvních 30 dní zdarma, poté je nutné předplatit si aplikaci za 80 dolarů (přibližně 1 900 Kč) na rok.

Mohlo by vás zajímat

Témata

Garmin Navigace


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář