Letecký kalendář na rok 2010

26.10.2009

Spatřil světlo světa asi v polovině září. A my Vám dneska povíme, jak a kde vznikal. Skrz fotky a videa Vás necháme nakouknout do zákulisí. Řeč je o novém leteckém GLAMOUR AERO Kalendáři na rok 2010.

Letecký kalendář na rok 2010
Letecký kalendář na rok 2010 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Autory kalendáře jsou Martin a Michal z Havířova. Potkali se jednou v létě na letišti a náhodné setkání po krátké době vyústilo v kamarádství a dlouhodobou spolupráci.

Jedním z výsledků jejich spolupráce je i nadšenecký projekt, letecký kalendář na rok 2010.

Spojili nadšení do lítání, s nadšením do focení, sehnali pár holek, schrastili peníze na tisk a po půl roce práce byl kalendář na světě. K prvnímu fotografování došlo již v březnu za krutých zimních podmínek, krutých zejména pro modelku, která fotila v zimních podmínkách v oblečení letním.

Jak to nakonec dopadlo, bude vidět v březnu na zdech všech, kteří si již kalendář zakoupili :) Fotografování probíhalo na šesti letištích po celé ČR, kde se nafotilo celkem 12 modelek u 12-ti typů letadel, necestovaly se stovky kilometrů, nafotilo se tisíce snímků a začátkem září bylo vše připraveno pro dokončení. Autoři projektu touto cestou děkuji všem, kteří se jakkoliv podíleli na vydání tohoto kalendáře a věří, že výsledek jejich nadšenecké práce se Vám bude líbit.

Kalendář může zaujmout především piloty, modeláře a další letecké nadšence, ale také všechny příznivce ladných křivek.

Potěšte své nejbližší příbuzné, kamarády, třeba i sami sebe a objednejte si jeden kousek. Vánoce se nenápadně blíží, buďte originální!

Možnost online objednávky kalendáře

Cena při zaslání doporučeně: 150,- + poštovné a balné. Celkem 230,- Kč/ks. Kalendář zaslán doporučeně do 10 dnů po obdržení částky na náš účet.

Cena při zaslání na dobírku: 150,- + poštovné a balné. Celkem 270,- Kč/ks. Kalendář zaslán na dobírku do 10 dnů po obdržení objednávky.

Možný i osobní osobní předání: cena 150,- Kč. Prozatím je odběr možný v Havířově, Ostravě, Brně a po individuální domluvě i v Praze 

Mohlo by vás zajímat