Letecké zážitky jako originální dárky

05.04.2013

Letecké zážitky jako originální dárky
Letecké zážitky jako originální dárky (Zdroj: Aeroweb.cz)

Žijeme v době téměř neomezených možností a to se týká i dárků pro naše blízké. Paradoxně, někdy jsou neomezené možnosti na obtíž, a ztěžují nám výběr. Poradíme vám, jak věnovat něco originálního, nezapomenutelného a přece důstojného. Darujte letecké zážitky. Vyhlídkové lety se budou líbit i těm, kteří s letadly moc zkušeností nemají. A co vy víte – třeba kouzlu létání propadnou a získáte tak pro svůj koníček partnera z kruhu přátel či rodiny. Sdílená radost přinese dvakrát tolik štěstí.

Pokud sháníte dárek pro někoho, kdo k létání ani nepřičichl, zvolte raději opatrnější variantu – vyhlídkový let letadlem. Vybrat můžete let 20minutový i hodinový a navíc v lokalitě, která je obdarovanému blízká. A do jakých strojů můžete své blízké posadit? V nabídce je klasická Cessna 172, Piper 28 Archer, dvoumotorový hornoplošník Tecnam a pro romantické duše třeba historický dvouplošník Bücker. Můžete také darovat možnost letadlo přímo řídit – při oblíbeném zážitku Pilotem na zkoušku. Odvážnější jistě ocení let akrobatickým speciálem Z 142 nebo akrobatický let větroněm.

Pokud víte, že se vyhlídkovým letem nezavděčíte, ale rádi byste ukázali, jak je krásné dívat se na svět shora, vyberte si z dalších leteckých zážitků. Vděčný dárek je určitě let balónem. Létá se nad atraktivními místy ve vybraných lokalitách po celé naší republice.

Skvělou alternativou skutečného letu je letecký simulátor, který poskytuje reálný zážitek z pilotování velkého letadla z bezpečí země.

Jak vlastně takový vyhlídkový let darovat? Jednoduché řešení přináší tzv. agentura na zážitky. Objednaný poukaz na vyhlídkový let vám bude doručen již zabalený v dárkové krabičce. Ideální pro ty z vás, kterým příroda nadělila technické dovednosti, ale při rozdávání smyslu pro estetiku šetřila. Starosti s termínem letu si dělat nemusíte, obdarovaný si sám zvolí, kdy se vydá užít si svůj zážitek v oblacích.

Mohlo by vás zajímat