Poslední volné místo na safety kurzu Jardy Slováčka 6. června v Hradci

24.05.2021

Poslední volné místo na safety kurzu Jardy Slováčka 6. června v Hradci
Poslední volné místo na safety kurzu Jardy Slováčka 6. června v Hradci (Zdroj: Aeroweb.cz)

Populární safety kurz Jardy Slováčka VFR into IMC letos pokračuje již desátou sezónou. Na mimořádném termínu 6. června v Hradci Králové se aktuálně uvolnilo jedno místo. K dispozici je zájemcům se slevou 10 %, tedy za 4 950 Kč.

Stejný průvodce, jiné provedení

Kurzem vás provede kapitán Jarda Slováček, bývalý pilot Airbusu A310 s tisícovkami hodin na několika dalších typech. Pod jeho dohledem si můžete zkusit „v klidu a pohodlí“, jak snadné je v podmínkách IMC bez jakékoliv vizuální reference ztratit hlavu, přehled o situaci a v krajním případě i vlastní život…

Kurz probíhá na simulátoru v Hradci Králové a na simulátoru v Kunovicích! V případě hradeckého trenažeru se jedná o plně certifikovaný letový simulátor FNPT II MCC, který je v provozu letecké školy DSA, je osazen "budíkovou" avionikou a perfektní vizualizací (tu si bohužel při tomto kurzu příliš neužijete, protože mlha je prostě mlha...). Kunovický trenažer v provozu společnosti Aeromec je certifikovaným simulátorem FNPT II Piperu Meridian, osazený moderní glass-kokpitovou avionikou Garmin 1000 a též skvělou vizualizací.

Simulátor Hradec
Simulátor v Hradci Králové / Foto DSA
Simulátor Kunovice
Simulátor v Kunovicích / Foto Aeromec

Za zbylá volná místa na kurzech v Hradci i v Kunovicích zaplatíte celkem 5 500 Kč 4 950 Kč včetně DPH. Cena zahrnuje teoretickou část a hodinový pronájem simulátoru společně s instruktorem. V simulátoru však navíc strávíte další hodinu coby pozorovatel/kopilot, tu však již hradí zase váš kolega. (viz článek ZDE!).

Rozhovor s J. Slováčkem nejen o tomto kurzu najdete ZDE!

Více informací o průběhu kurzu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář