Podzimní smršť kurzů ve Flying Academy - nejlepší volba pro výcvik

20.11.2020

Komerční sdělení letecké školy Flying Academy s informací o rozšířené nabídce online kurzů i praktického výcviku. Kurzy ICAO24 a FI + IRI udržovací seminář začínají už za pár dnů!

Podzimní smršť kurzů ve Flying Academy - nejlepší volba pro výcvik
Podzimní smršť kurzů ve Flying Academy - nejlepší volba pro výcvik (Zdroj: Aeroweb.cz)

Chtěli byste začít pilotní výcvik, ale váháte, zda-li je to v současné době dobrý nápad a zároveň bezpečné? Flying Academy nabízí jedinečnou možnost v podobě distanční online teoretické výuky, kterou můžete absolvovat z pohodlí a bezpečí domova a zahájit téměř kdykoliv.

Zmeškáte nějakou hodinu? Nevadí. Najdeme variantu, jak ji nahradit. Teorie je pojata nejkomplexněji na českém trhu a přitom maximálně interaktivně a zábavně. Snahou Flying Academy bylo, je a bude postavit se čelem chmurné náladě ve společnosti a zlepšit milovníkům letectví náladu. Cílem kurzů je pobavit, kvalitně naučit a připravit dokonale na zkoušky. Kurzy připravujeme v angličtině i češtině v závislosti na daném kurzu a potřebách studenta. Závěrečné zkoušky složíte v prostorách Flying Academy v Praze pod záštitou Austro Control.

Naše tréninkové programy se plně přizpůsobily novým celosvětovým standardům, které jsou způsobené omezeními spojenými s koronavirovou pandemií. Veškerý teoretický výcvik potřebný k úspěšnému dokončení tréninku můžete absolvovat online v našich virtuálních učebnách, s plnou podporou všech našich pracovníků Flying Academy. V případě, že budete pokračovat v praktickém výcviku i nadále v naší škole, obdrží studenti 10 000 Kč z ceny kurzu jako kredit pro letecký výcvik.

Flying Academy

Teoretický výcvik je poskytován formou online přednášek a vzájemných konzultací mezi studenty a vyučujícím instruktorem tak, aby bylo zajištěno plné pochopení daného tématu. Každá lekce obsahuje studijní úkoly k ověření znalostí studenta. Dalším nástrojem je průběžné testování v ověřené testovací databázi, které vede k úspěšnému zakončení teoretických zkoušek. Součástí ceny distančního teoretického výcviku je taktéž přístup do našeho unikátního e-learningového portálu poskytujícího veškeré studijní materiály o všech předmětech a video materiály, které studentům pomohou prohloubit znalosti na jakémkoliv místě na světě.

Které online teoretické kurzy Flying Academy nabízí?

  • PPL online teorie od 599 EUR - Teoretický výcvik PPL(A) je určen jak pro žadatele s nulovou zkušeností s letectvím, tak pro studenty, kteří by se chtěli stát profesionálními piloty. Tento kurz zahrnuje devět předmětů vyžadovaných agenturou EASA. Studenti se zde naučí základy aerodynamiky a principů letu, meteorologie, navigace a dalších témat. Tyto základy jsou nezbytné pro teoretické zkoušky a zároveň mají pomoci zlepšit praktické dovednosti, pokud se rozhodnete pokračovat ve Flying Academy i s praktickým výcvikem. Kurz bude vyučován v angličtině, ovšem na žádost jsme schopni výuku poskytnout také v češtině. Jsme flexibilní a na všem se domluvíme. Zavolejte či napište nám. Výcvik PPL(A) je vhodný i pro zájemce o teorii ULL a LAPL, kteří chtějí prohloubit své teoretické znalosti a získat komplexní teoretickou přípravu v oblasti rekreačního létání.
  • ATPL online teorie od 1 999 EUR - Úspěšné složení ATPL(A) zkoušek je jedním z nejdůležitějších kroků, jak se stát profesionálním pilotem. Online kurz teorie ATPL pokrývá 14 předmětů, které jsou požadovány agenturou EASA. Kurzy mají formu interaktivních přednášek mezi lektorem a studentem a jsou nabízeny ve dvou verzích. Pro více informací školu kontaktujte, zahájit kurz lze ihned. Flying Academy nabízí i teoretické výcviky IR(A) nebo CPL (A) a taky CPL (H). Neváhejte nás kontaktovat a připravíme Vám nabídku na míru, která určitě splní Vaše požadavky.
  • ICAO24 za 8 000 Kč - 24 hodinový intenzivní zdokonalovací kurz letecké angličtiny, který pro zájemce může být ukončen zkouškou ICAO za 2 790 Kč. Konat se bude během prosince. Začínáme již 1. prosince a pokračujeme ve dnech 3., 8., 10., 15., a 17. prosince vždy v termínu od 17 do 21 hodin. Zkoušku ICAO nebo IR English můžeme zprostředkovat i mimo vyhlášené termíny, a to online v době trvání nouzového stavu.
  • RT kurz - na žádost připravíme na RT zkoušku a tu v angličtině téměř kdykoliv zprostředkujeme ve Flying Academy.
  • UAV neboli kurzy dronů - drony jsou rychle se rozvíjející oblastí letectví a Flying Academy poskytuje širokou nabídku kurzů: od kurzů létání s dronem pro začátečníky až po komplexní přípravu na vyřízení leteckých prací - více informací zde.
  • Time Building v USA i ČR - využijte našich poboček v Miami a Los Angeles a zvyšte si nálet hodin v krátkém čase za dostupnou cenu. Získáte nejen krásné zážitky, ale především neocenitelnou zkušenost. Se vším pomůžeme a poradíme. Nálet hodin v našich českých bázích je samozřejmostí, zavolejte nám a vyjednejte si zajímavou nabídku. 
  • FI a IRI udržovací seminář - cena 4 000 Kč. Přihlaste se do kurzu, který začíná již 2. prosince.
  • UPRT - chystáte-li se na typový výcvik, nezapomeňte, že potřebujete i Advanced Upset Prevention and Recovery Training (UPRT). Flying Academy nově nabízí i tento výcvik, který je nevyhnutelným krokem na cestě ke kariéře profesionálního pilota.
  • IR praktický výcvik - Teorii už máte za sebou a chcete se vrhnout na praktický výcvik? Flying Academy Vás připraví na létání za podmínek IMC s cenově výhodným výcvikem IR kvůli využití simulátoru, který máme přímo na pobočce v Praze. 

Nesmírnou výhodou studia online výuky ve Flying Academy je to, že veškeré teoretické zkoušky můžete absolvovat v pražské pobočce v Letňanech. Flying Academy je jediné profesionální středisko leteckého výcviku v České Republice, které nabízí možnost složit teoretické zkoušky úrovně PPL, CPL, IR a ATPL v prostorách školy. To vše pod záštitou Austro Control. Je samozřejmostí, že v této obtížné době Flying Academy klade důraz především na bezpečnost studentů. K dispozici je tedy dostatek ochranných hygienických pomůcek a prostředků.

Učebna Flying Academy

Pokud byste se po skončení teoretické online výuky rozhodli pokračovat v praktickém výcviku, Flying Academy nabízí flotilu svých letadel (Cessna 152, Cessna 172 a také moderní Cessna 172 SP Glass Cockpit) na letištích v Praze Letňanech, Brně Tuřanech a nově i v rakouské Vídni. V případě zájmu nás tedy neváhejte kontaktovat, přidejte se k nám a vyzkoušejte naši jedinečnou online výuku z pohodlí domova. Kontaktní číslo +420731653867 nebo email: fly@flyingacademy.com

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář