Flying Academy otevírá udržovací seminář pro instruktory FI/IRI a řadu dalších kurzů

12.02.2021

Flying Academy otevírá udržovací seminář pro instruktory FI/IRI a řadu dalších kurzů
Flying Academy otevírá udržovací seminář pro instruktory FI/IRI a řadu dalších kurzů (Zdroj: Aeroweb.cz)

Největší česká škola pro výcvik pilotů Flying Academy ve dnech 2. až 4. března uspořádá udržovací seminář pro instruktory FI/IRI, IFR zkoušku a ICAO zkoušku online. Absolvování udržovacího semináře je jednou z možností, jak přispět k udržení své instruktorské kvalifikace.

Seminářem provedou odborníci na vybraná témata. Úterní, středeční a čtvrteční program proběhne od 16:00 do 19:55 online formou. Seminář proběhne v českém jazyce. Alternativou bude anglický kurz od 6. do 8. března. Do kurzu je potřeba se telefonicky přihlásit na čísle +420731653867.

Ve standardizačním FI/IRI semináři budou probrána nasledující témata:

  • Stávající a nové předpisy
  • Výuka a sebevzdělávání
  • Techniky výuky
  • Role instruktora
  • Bezpečnost v letectví
  • Prevence incidentů a nehod
  • Letecké umění
  • Právní aspekty a postupy vymáhání
  • Dovednosti v navigaci
  • Výuka létání podle přístrojů


IFR zkouška je v Praze v našich učebnách naplánována na 25. února a zbývá již jen několik posledních míst. Pro úspěšnou registraci volejte na číslo +420731653867 nebo napište na email radek@flyingacademy.com.

ICAO zkouška a refresh kurzy probíhají pravidelně každý pátek, respektive čtvrtek online formou. Je třeba se registrovat nejméně dva dny před danou zkouškou. Pro registraci prosím využijte opět číslo +420731653867 nebo emailovou adresu radek@flyingacademy.com.

Letecká sezóna je pomalu ale jistě za dveřmi a všichni se již těší na další krásné zážitky a výzvy, které letectví přináší. Někteří z vás si budou chtít nadále rozšiřovat své letecké obzory. Možností je spousta, záleží na dovednosti, zkušenosti, licencích a plánech. Ve Flying Academy vám rádi pomůžeme s jakýmkoliv požadavkem. Na výběr máte například:

RT kurz - na žádost vás připravíme na RT zkoušku a tu vám rádi v angličtině téměř kdykoliv zprostředkujeme ve Flying Academy.

UAV neboli kurzy dronů - drony jsou neuvěřitelně rychle se rozvíjející oblastí letectví a Flying Academy poskytuje širokou nabídku kurzů, od kurzů létání s dronem pro začátečníky až po komplexní přípravu na vyřízení leteckých prací - více informací zde.

UPRT - chystáte-li se na typový výcvik, nezapomeňte, že potřebujete i Advanced Upset Prevention and Recovery Training (UPRT). Flying Academy nově nabízí i tento výcvik, který je nevyhnutelným krokem na cestě ke kariéře profesionálního pilota.

IR praktický výcvik - teorii už máte za sebou a chcete se vrhnout na praktický výcvik? Flying Academy vás připraví na létání za podmínek IMC s cenově výhodným výcvikem IR s využitím simulátoru, který máme přímo na pobočce v Praze.

Pro kontakt využijte prosím telefonní číslo +420731653867 nebo emailovou adresu radek@flyingacademy.com

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář